Videó – haladok

13070125 IMG_0850Kattintsatok az alábbi linkre a videóért:
Fürge Lábak 2013 07 31 – Lapocka

A kánikulában is dolgoztam, tanultam a múlt héten, fárasztó volt. Szombaton apával kb. 500 km-t autóztunk, Nyíregyháza mellett, Leveleken voltunk egy nagyon szép tónál, amiben 5 sziget is van – kiválóan alkalmas SUP-olásra. Onnan a Miskolc mellett Hejőkeresztúrra mentünk SUP bemutatóra, jó fáradtan értünk haza. Vasárnap újra munka, Csepelen paddleztünk Éles Csabival és Kovács Attilával, élvezték, Attila fel is töltötte a Facebookra. Késődélután az Ördögoromba jöttünk, még találkoztunk Orsiékkal, együtt volt a család, Gabó édes volt, adott puszit is. Hétfőn kánikula volt, elmentem vásárolni, de különben ki sem tettük a lábunkat. Kedden délelőtt, amikor mentem FürgeLábakra, defektet kaptam még Csepelen, apát hívtam fel, ő jött segíteni. Délután Homasita, este moziban voltunk. Ma délelőtt ismét FürgeLábak, megdicsértek, videót is csináltak arról, hogyan dolgozunk, mennyit fejlődött a lapockám.

Egy hét szabadság – pihenés és sok tennivaló, munka

Szombaton zsúr volt Csopakon, Bite Pali és Barbinál,sokan voltunk, ettünk (pazar volt a gulyás), ittunk, beszélgettünk. vagott 13070048

(Anikó: Péter hívta fel a figyelmemet, csak rá süt a nap)
Este másik „buliba” mentünk, Benson Marcellhez és a feleségéhez. Eszti barátai, jó volt. Esztónál aludtunk. Vasárnap Szonjáékkal is találkoztunk a strandon, beszélgettünk és Marcell is megnézte, kipróbálta a SUPot. Jó sokan lettünk, Szonja, Allé, Sári és Márk is kipróbálták a deszkát. Lejött Ildi és Eszti is a strandra. Laci és Ildi este hazamentek, mi megint Esztónál aludtunk. Este kártyáztunk, bezsebeltem a nyereményt. Jól éreztük magunkat. Hétfőn lustálkodtunk, Eszter Budapestre ment, mi ott maradtunk aludni, köszönjük a lehetőséget. Hétfőn Szonjáékkal találkoztunk Dianánál és Zolinál, jó volt beszélgetni, tudom, hogy Diána mindig olvassa a blogot. A többiek csúszdáztak, Ági a kötélen egyensúlyozott.

Pannonhalma 13070061Kedden délután átmentünk Veszprémbe koncertre, nagyon jó volt az egész atmoszféra. Újra Esztónál aludtunk. Szerdán elindultunk a Fertő tóhoz, megálltunk Pannonhalmán a bencés szerzeteseknél. Pazar volt a kolostor, ott is aludtunk. Csütörtök reggel a Fertő tóhoz mentünk, körbejártuk. Paddleztünk, nagyon szép a tó, a strand olcsó volt, és ott sokkal jobban leresnek. Rengetegen SUPoltak. Pénteken este visszamentünk a Balatonra, közben megálltunk Parndorfban. Nem vettünk semmit, kicsit nézelődtünk. Este érkeztünk meg Siófokra,Uracs Annamarinál aludtunk, ő a jógaoktató. Szombaton volt a jógabuli, nagyon jó volt a hangulat, mi is adtunk SUP-okat, kb. negyvenen jógáztak, pedig hullámzott a víz. Beszélgettem egy pólóssal, Fokföldön pólózik, egyébként szörfös is. Ott volt Lilla és Jézus is, jó volt találkozni velük. Eljöttek Filemonék is, mind az öten, beszélgettünk, élveztem.

SUP joga

Vasárnap Ági még jógázott két emberrel, aztán elmentünk az Ezüst partra Filemonékhoz, aranyosak voltak, katamaránoztunk is.  Megnéztük a Coca Cola Beachet, de nem találtam ismerőst. Utána irány Budapest, letelt az egyhetes szabadság, jól elfáradtam.
Ma már munka, délelőtt Zitával volt óra, megdicsért. Aztán úszás és Ördögorom.   

Balaton, pihenés, szabi

7 rolunk

1306005013060094

13060067pannonhalma agitol

Csaba Anikó
Múlt héten sokat dolgoztam Péterrel, a régi ismerőseinek a címét varázsoltuk ki a laptopjából, hogy e-mailt tudjunk nekik küldeni. Már hosszú idő óta esedékes volt, nagyon tartottam tőle, mert korábban azt láttam, Péter nagyon bizonytalan a számítógép használatában, és enyhén szólva én sem vagyok profi, de kellemes meglepetés, nagy öröm ért. Jó volt látni, milyen határozottan mozog ezen a területen is, biztos kézzel keres a régi munkákban, fileokban, áttekinthető rendszerben tárolja az új leveleit, a kontaktjait, képeit.
Orsi azt mondta, régi videókat nézegettek Gáborral, és úgy látják, mára Péter – persze ha laza, nem izgul, ugyanúgy beszél, mint régen, a hangszíne, a szófordulatai semmit sem változtak.
Péter és Ági Orsiékkal szombaton Balatonra mentek egy buliba, és lent is maradtak. Pihennek, persze SUPolnak, paddle-znak, sok programjuk van. Telefonon, skype-n tartjuk a kapcsolatot, innen tudjuk, hogy Esztónál aludtak, találkoztak Szonyáékkal, kedd este Diana Krall koncerten voltak Veszprémben. Tegnap elindultak a Fertő tóhoz, este beszéltünk, megálltak Pannonhalmán, megnézték az apátságot, és az ottani panzióban maradtak éjszakára. Péter élvezi a pihenést, rá is fér. Szombatra dolgozós programjuk van, Balatonszabadi-Sóstón lesznek,  SUP ( STAND UP PADLE) jógaoktatás lesz délután, egy jógaoktató tartja. Péterék is adnak deszkákat hozzá, és persze a gyakorlatokban is részt vesznek majd. Azt tervezik szombat este vagy vasárnap jönnek haza.

 

SUPline öröm

Csaba Anikó: Duna, én így szeretlek….SUP kalandok Budapesten címmel jelent meg egy írás az urbanherbalist.blog.hu  blogban. Az alábbi linkre olvasható az írás:

http://urbanherbalist.blog.hu/2013/07/12/duna_en_igy_szeretlek_sup_kalandok_budapesten?fb_action_ids=10151700428329303&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

A vén Duna. A kék Duna, ami mostanában szürkén hömpölyög, és már annak is örülünk, ha a Google Earth-ön megnézhetjük hogy nézd, itt szürke, de egyébként azért vannak világosabb szürke részei. Ami már majdnem felér egy halvány koszos kékkel. És akkor egy éljen…

Magyarázat hozzá, Péter és Ági SUPline néven is megtalálhatóak a Facebook-on, SUPokat, felfújható szörfdeszkákkal foglalkoznak.

Balatonakali, SUP-találkozó

8 nagy

1 a2 a3 a4 a7 a5ab5 cP10606479

 

Elnézést, hogy eltűntem, de nem voltam itthon, anyuék Berlinben voltak, így csak most tudunk jelentkezni.
Balatonon voltam 6 napot, meleg volt, 30 fok. Lakókocsiban aludtunk, királyi volt.
Szerveztünk Ágival egy SUP-találkozót szombatra, pénteken hidegfront jött, és szombatra éppenhogy elmúlt a zápor, de jó volt. Sokan eljöttek, összesen vagy negyvenen voltunk, kicsik – nagyok. Orsiék – Gáborék, Nikiék, Eszter, de új emberek is jöttek. Volt jóga is, öten pózoltunk, de sajnos eleredt az eső. Jó volt újra együtt lenni!
A SUPokkal mászkáltunk, vevőket kerestünk, de sokat paddleztünk is, nagyon jól sikerült.
Csütörtökön elmentem Örvényesre beszélni egy régi ismerősömmel. Pénteken meglátogatott Eszter és Judit (Eszter unokatesója) egész családja, öt gyerek, mozgalmas volt! Eszter és én sokat beszélgettünk. Akaliból a bicikliüzletes eljött megnézni a deszkákat, érdekli! Vasárnap Akaliban a strandon bizományba vettek két SUPot. Eladtunk három darabot, ügyesek voltunk!
Hétfőn az Ördögoromban anyával email – címeket rendeztünk. Kedd a szokásos menet, Fürgelábak, délután munka. Szerdán nagyon jó napom volt! Megdicsért a FürgeLábak a lapockám miatt, 3 új mozdulatot tudtam segítséggel megcsinálni. Zita is különösen megdicsért, nagyon örültem! Utána Ördögoromba mentem, fürödtünk és játszottunk a gyerekekkel, apával fejeltem, sokkal jobban ment, mint tavaly! Beszélgettünk, sokat nevettünk.