40. Bye-Bye Városliget, Csopak

10634272_10203610005184416_726558331_n

 

Múlt csütörtökön a Városligeti buli jól sikerült. Többek között ott volt Sipi, akivel jót beszélgettünk és Répássy Ildi (senior úszó), aki ráült a SUPra és elég sokáig kajakozott. Petra is kipróbálta. Gáborral átmentünk a híd másik oldalára is, fényképeket készíteni. Bár megint rosszul indult a nap, esett, délutánra szép idő lett.
Pénteken, augusztus 22-én volt a 40 éves születésnapom. A Facebookon és SMS-ben is sokan gratuláltak.
Délután Esztóékkal (Ildi, Erzsébet) lementünk Csopakra. Apa és Laci Gyulára ment úszóversenyre, ahol halomra nyerték magukat. Anya otthon maradt, Gábor megcsinálta szombaton a Budapest Triatlont!
Mi a Yacht klubban találkoztunk Kiricsi Jancsival, akivel paddleöztünk. Szombat este Esztóékkal és Daniellával, Daniella testvérével Füredre mentünk bulizni.Találkoztunk és sokat beszélgettünk Szaplonczai Matyival és Dáviddal, meg a barátjával Krisztiánnal.
Vasárnap jöttünk haza, mert szülinapi bulira jöttek a családtagok az Ördögoromba. Sokan voltunk, apáék Csaba Orsikát is felhozták szarvasról. Anya finomakat (Rákóczi túróst a kedvemért) sütött és főzött, Ildiék elhozták a szombaton bográcsban főzött levesmaradékot, mindenki evett belőle. A torta volt a legfinomabb.
A héten már visszajött Zita, így elkezdtük újra a logopédiát is. A FürgeLábakkal új típusú hasizom fejlesztést kezdtünk. Apával mindennap tornászok otthon, és a héten ismét voltunk Gazdagréten is edzeni.

Kisfiam, Isten éltessen!

Csaba Anikó: Péter 40. születésnapja alkalmából:

 

Sziget, Kézilabdás SUP

10617291_10203538727842527_360349918_n

Sűrű napok voltak és lesznek mostanában, kevesebb az óra, még szünidő van, de sok a SUP-program. Apával és Lillával lementünk a Fertő tóra, közös SUPolásra hívtak. Jó volt másokkal megismerkedni, találkozni. A múlt hét fényképek válogatásával telt el, főleg a horvát tengerparti képeket rendszerezem. Rengeteget fotóztam. Sokat töltök fel a Facebookra közülük.
Folyamatosan tárgyalunk, egyeztetünk, több helyre is hívnak SUPolni, ezeket készítjük elő.
Voltam a Szigetfesztiválon, ahol egy angol-magyar kite-os fiúval találkoztam, aztán Istvánékkal, velük mentem a Madness és a Prodigy koncertre. Kedden Szegedre mentünk apával és Csaba Lacival, a Szeged Pick Kézilabdacsapatnak mutattuk meg a SUP-olást. Lódi Eszter és Vadkerti Attila szervezték, ők szeretik, sokat SUP-olnak. Csupa nagymenő válogatott játékos, Vadkerti Attila, Ilyés Feri, Zubai Szabolcs, 4 spanyol, 1 bosnyák próbálkozott. Ügyesek voltak, csupa 2 méteres, erős ember, mi kicsik voltunk mellettük. A végén SUP-verseny is volt, amit nagy élvezettel, vidámsággal csinált mindenki. A gyerekek is élvezték, és hangosan szurkoltak az apáiknak. Hosszú, fárasztó volt az út, de megérte lemenni, sikeres napunk volt.
Az okostelefonom még mindig szervizben van, múlt héten szóltak, hogy kész, mindent javítottak, cseréltek, alighogy eljöttem, újra elromlott. Elvitték bevizsgálásra, kedden írtak, hogy kicserélik. Épp ideje, nem volt szerencsém vele.
Holnap, csütörtökön Búcsú dzsembori lesz a Városligeti tavon, vasárnap leeresztik a vizet.

Neretva 2.

Nagyon sokan (több mint 70) voltunk Neretván, köztük szinte mindenkit ismertem. Megpróbáltam szörfözni, nehéz volt, lassan, de biztosan haladok. Minden nap paddleoztam, volt, amikor háromszor is.
A két SUP, amit azért vittem, hogy hátha valaki jön velem, mindig használatban volt. Nagyobb túrákat is csináltunk, pl. a Neretva folyón jó sokat mentünk, a zsilipnél is paddle-ztünk. Kiricsi Jancsi felállt a zsilip tetejére, kicsit veszélyes volt.
Jánossal laktam, ő főzött, kitűnően, így soha nem éheztünk. Sok halat ettünk, még palacsintát is sütött a kiváló szakács, el voltam kényeztetve. Első héten a Pálmai család is a házban lakott, a második héten csak ketten maradtunk. Nagyon sok képet csináltam, és állandóan töltöttem fel a SUPline Facebook oldalára őket, sokan megnézték. Ez jó sok munka is volt, de megérte. Elromlott a telefonom, (android), már negyedszer, szerencsére volt WIFI, így végig tudtam Skype-olni. Jó volt újra együtt lenni a többiekkel!
Hosszú volt az út hazáig, de szép nyugisan jöttünk, éjfélre értünk haza, az Ördögoromba.
A két lurkó (Gabó és Lackó) 4 napig anyáéknál laktak, édesek. Sokat fürödtek, „úsztak” napközben.
Tegnap voltam a FürgeLábaknál, ahol Kata megdícsért, hogy sokat erősödtem a 2 hét alatt, pedig én azt hittem, hogy nem leszek jó. Örültem.