40. Bye-Bye Városliget, Csopak

10634272_10203610005184416_726558331_n

 

Múlt csütörtökön a Városligeti buli jól sikerült. Többek között ott volt Sipi, akivel jót beszélgettünk és Répássy Ildi (senior úszó), aki ráült a SUPra és elég sokáig kajakozott. Petra is kipróbálta. Gáborral átmentünk a híd másik oldalára is, fényképeket készíteni. Bár megint rosszul indult a nap, esett, délutánra szép idő lett.
Pénteken, augusztus 22-én volt a 40 éves születésnapom. A Facebookon és SMS-ben is sokan gratuláltak.
Délután Esztóékkal (Ildi, Erzsébet) lementünk Csopakra. Apa és Laci Gyulára ment úszóversenyre, ahol halomra nyerték magukat. Anya otthon maradt, Gábor megcsinálta szombaton a Budapest Triatlont!
Mi a Yacht klubban találkoztunk Kiricsi Jancsival, akivel paddleöztünk. Szombat este Esztóékkal és Daniellával, Daniella testvérével Füredre mentünk bulizni.Találkoztunk és sokat beszélgettünk Szaplonczai Matyival és Dáviddal, meg a barátjával Krisztiánnal.
Vasárnap jöttünk haza, mert szülinapi bulira jöttek a családtagok az Ördögoromba. Sokan voltunk, apáék Csaba Orsikát is felhozták szarvasról. Anya finomakat (Rákóczi túróst a kedvemért) sütött és főzött, Ildiék elhozták a szombaton bográcsban főzött levesmaradékot, mindenki evett belőle. A torta volt a legfinomabb.
A héten már visszajött Zita, így elkezdtük újra a logopédiát is. A FürgeLábakkal új típusú hasizom fejlesztést kezdtünk. Apával mindennap tornászok otthon, és a héten ismét voltunk Gazdagréten is edzeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .