Neretva I.

Csaba Anikó: Múlt péntek éjjel indult Péter Kiricsi Jancsival kettesben két hétre a Neretvára, Horvátországba. Péter Jancsival lakik – szuperül érzi magát. Sajnos már a második napon elromlott a telefonja, így csak skype-n tudunk kapcsolatot tartani, de ez is szuper! Jancsi a héten írt ezt az e-mailt:

„Ma csirkét sütöttem grillen, Peti igen jó étvággyal eszik!
Tegnap egy csodás halat sütöttünk grillen. Így éldegélünk

üdv!
J.”

Azóta már Jancsi sütött palacsintát is, lefényképezték. Péter nagyon jól érzi magát, rengeteg régi ismerős, barát van ott, örül nekik, élvezi a társaságot. Két SUPot is vitt magával, hátha fog vele valaki SUPolni. Bevált, használatban vannak a deszkák. Vitt szörföt is, először nagyon nehezen ment, de tegnap azt mondta, jobb, mint két éve, apránként halad. És élvezi, szereti. Itthonról köszönjük mindenkinek a segítséget, támogatást!

Foci VB, SUP-dzsembori, Indulás Neretvára

Előző héten egyedül voltam, anyáék Berlinben voltak dolgozni, vásár volt. Pénteken én mentem értük a repülőtérre. először apával, aztán egyedül néztem a foci BV-t, Costa Ricának szurkoltam. Vasárnap este a MOM-ban néztem a döntőt többek között Bánlaki Tamással, Széll Csabával, Bakonyi Zolival, Mervó Tomival.
Szerdán Láng Krisztián 40. születésnapját ünnepeltük, jó volt a társaság, sokan eljöttek. Beszélgettem ismerősökkel, örültek nekem, meg én is nekik.
Csütörtökön ismét SUP-dzsemborit szerveztünk a Városligeti tóra, féltünk a kánikulától, végül az elején az eső esett, Lilláék, akik biciklivel jöttek, vissza is fordultak. De aztán mégis megérkeztek. A rossz idő először sokakat elriasztott, aztán 4 után mégis jöttek. Ott volt Lódi Petra, Gábor, Csaba Eszter és Laci, Bocika, anya, apa, Lilla és Jézus, Zsembery Barna a kisfiával, Boldival, aki nagyon élvezte. Volt SUP-Flow Lillával, verseny, láttunk egy csónakázó menyasszonyt, jó volt. Ismét odajött egy újságíró, az online We love Budapesttől, ma már meg is jelent egy cikk sok képpel (http://welovebudapest.com/elmeny.kultura/allva.evezes.szorfdeszkan.van.ilyen). Lett vagy 30 új követőnk a SUPline Facebook oldalának 1 nap alatt ennek hatására. Szép képeket csinált egy profi fotós (Besenyei Gergely), Lilláék ismerőse. Jézus (Tibor) édesapja is eljött megnézni, milyen is az a SUP. Én is sokat fotóztam.
Este elindultunk Neretvára Kiricsi Jancsival két hétre.

Shape magazin, Dukai Regina, Szerbia

2 velence 10428383_546525168809462_1630403118707890258_o Dukai 10516711_696138113756038_6327445247324696033_n nagy kep nyito texttel bogba OK
Múlt pénteken elmentünk Szerbiába, Kis-Hegyesre Lőrincz Matyival egy fesztiválra. Nagyon jó volt, ott is aludtunk. Palya Bea is fellépett a koncerten. Matyi dolgozott, egy drónnal készített videófelvételt. Jó fej, sokat beszélgettünk.
Megjelent a Shape Magazin, Dukai Regina SUPolt, van kép is, ahol pózolok vele. Kleinininger Lilla volt az „edző”, jó kis csapat voltunk. A Shape magazin keresett meg minket, 3 hete volt a fotózás, de úgy állapodtunk meg, a lap megjelenéséig nem beszélünk róla. A Facebookra feltett képet több, mint 2000 látták, rengetegen lájkolták.
Múlt szombaton és most vasárnap is a Velencei tóra szerveztünk 3 órás közös SUPolást. Először erős szél volt, emlékszem a kite-os időkből, hogy ilyenkor a nádasban kell menni, így ott mentünk. Tegnap nem fáradtam el, a lábam sem remegett, pedig 3 órás volt a kirándulás. Nagyon szép a természet, a vízi világ. Múlt héten heten, most hatan voltunk, jól sikerült a túra.
Szombaton délután voltunk a Városligeti tavon a csónakkölcsönzővel tárgyalni, szeretné, hogy neki is szervezzünk eseményt.
Harmadik napja altató nélkül alszom végre!
Anyának hétfőn levették a gipszét, úgy megy, mint a villám (egy merevítővel), de estére megdagad a lába.
Folyamatosan járok Fürge lábakra, kognitív és logopédia foglalkozásra, otthon is szorgalmasan csinálom a feladatokat. Úgy érzem, haladok. Próbálok levelezni, e-mailt írni, hát nem hibátlan, sajnos. Megfogadtam, minden nap olvasok könyvet, nehéz.
Anya múlt héten kinyomtatta a teljes blogot, 580 oldal. Elküldtük a hiányzó részt Szarvasra Orsinak, mindig elolvassa!