Foci VB, SUP-dzsembori, Indulás Neretvára

Előző héten egyedül voltam, anyáék Berlinben voltak dolgozni, vásár volt. Pénteken én mentem értük a repülőtérre. először apával, aztán egyedül néztem a foci BV-t, Costa Ricának szurkoltam. Vasárnap este a MOM-ban néztem a döntőt többek között Bánlaki Tamással, Széll Csabával, Bakonyi Zolival, Mervó Tomival.
Szerdán Láng Krisztián 40. születésnapját ünnepeltük, jó volt a társaság, sokan eljöttek. Beszélgettem ismerősökkel, örültek nekem, meg én is nekik.
Csütörtökön ismét SUP-dzsemborit szerveztünk a Városligeti tóra, féltünk a kánikulától, végül az elején az eső esett, Lilláék, akik biciklivel jöttek, vissza is fordultak. De aztán mégis megérkeztek. A rossz idő először sokakat elriasztott, aztán 4 után mégis jöttek. Ott volt Lódi Petra, Gábor, Csaba Eszter és Laci, Bocika, anya, apa, Lilla és Jézus, Zsembery Barna a kisfiával, Boldival, aki nagyon élvezte. Volt SUP-Flow Lillával, verseny, láttunk egy csónakázó menyasszonyt, jó volt. Ismét odajött egy újságíró, az online We love Budapesttől, ma már meg is jelent egy cikk sok képpel (http://welovebudapest.com/elmeny.kultura/allva.evezes.szorfdeszkan.van.ilyen). Lett vagy 30 új követőnk a SUPline Facebook oldalának 1 nap alatt ennek hatására. Szép képeket csinált egy profi fotós (Besenyei Gergely), Lilláék ismerőse. Jézus (Tibor) édesapja is eljött megnézni, milyen is az a SUP. Én is sokat fotóztam.
Este elindultunk Neretvára Kiricsi Jancsival két hétre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .