Bringavideók, Velencei tó, költözés!

Elnézést, hogy ritkán jelentkezem, de sűrűek a napjaim. Múlt pénteken anya és apa Balatonra mentek a szokásos Aladár-Péter bulira. Ott mindig nagyon jól érzik magukat. Így egyedül voltam 2 napig. Jó volt! Délután egyedül mentem el biciklizni, tényleg jól megy, néztétek meg  a videót, kicsit hosszú, de megéri:

Egy évvel ezelőtt még sokkal bizonytalanabb voltam, íme:

 

Szombaton a Velencei tóra mentem Csőrivel és a barátaival. Nagyon sima volt a víz, így szinte suhantunk. Olyan könnyen ment, hogy megálltunk versenyezni. A győztes Viktor lett, de mindenki erősen húzta az evezőt. Kikötöttünk lángost enni és egy sört meginni. Kellemes délután volt.
Szinte egész nyáron kerestünk és most végre találtunk a közelben egy kiadó garzont, ami megfelelt. Vasárnap délután aláírtuk a szerződést, a Gazdagréten vettem ki egy lakást. Kedden Gábor hozott egy furgont, amivel a lakásba szállítottuk a bútorokat, hűtőt. Apával visszamentünk este és kitakarítottunk, anyának lapzártája van. Nagyon várom a költözést, hogy elintézzünk mindent, például az internetet.
Szerda este, tegnap apával usziba mentünk, régen látott úszni, szerinte sokat javultam. Rengeteget szoktam lábazni.

10711258_10203781796879101_1162272763_n 10581543_10203781797079106_2018511869_n

Meglepetés-buli, SUP a Kopaszi-gáton – dícséretek

Köszönöm Mindenkinek! Nagyon örültem, hogy ilyen sokan gondoltak rám!

29-én, péntek este a John Bullban meglepetés szülinapi bulim volt 88 emberrel. Tényleg meglepetés volt, semmit nem tudtam előtte. Úgy volt, hogy sörözni megyünk Gáborékkal, váratlanul ért a sok ember, aki rám várt. Nagyon meglepődtem!
A sok ajándék mellett egy nagy közös ajándék is volt, GOPRO (kamera), amit régebben szerettem volna. Kaptam még inget, pulóvert, bort és egy különleges sakk-készletet is. A legjobban a meglepetés bulinak örültem, annak, hogy ilyen sokan köszöntöttek, eljöttek. Anya csinált egy fotóalbumot a szülinapomra régi képekből, feltöltötte a Facebookra, legalább 100 ember lájkolta. A kocsma után átmentünk páran az Ötkerbe, kicsit táncoltam, jólesett.
Szombaton délelőtt Eszterrel lementünk Csopakra, délután a kerekedi öbölben paddle-oztam, este buli volt. Vasárnap vitorláztunk Esztóval, élveztem. Délután Danieláék hoztak haza.
Hétfőtől órák, foglalkozások voltak. Zita nagyon megdicsért, mert a nyári két hónap alatt óriásit fejlődtem beszédben, olvasásban. Nagyon sokat tanulok, gyakorolok minden nap. Reggel mindig újságot olvasok, már sokkal jobban megértem. Esténként apával Budaörsre a Decathlon parkolóba járunk bringázni, egyre jobban, sőt fantasztikusan megy, nagyon élvezem. Tornászunk is minden nap. A FürgeLábak Viki új gyakorlatokat mutatott, többek között azt mondta, nem helyes, ha a lapocka lóg, napi 200x kellene helyretennem. Igyekszem!
Lackó is elkezdett oviba járni, sír. Múlt héten párszor mi hoztuk haza délben, jó volt, örült nekünk. Orsival voltam farmert venni, türelmes volt.
A hétvégén volt a nyíltvizi bajnokság, a magyar Junior Nyíltvízi válogatott edzője, Gellért Gábor kipróbálta, használta az egyik SPK3 SUP-ot, a véleményük szerint nagyon jó ezzel kísérni a versenyzőket.
Most vasárnap volt a Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztivál a Kopaszi-gáton, minket kértek fel SUP-tanításra. Pénteken Laci és apa előkészítették a SUPokat, előre felfújták, kipróbálták, lehet-e így odaszállítani. Bevált. Sokan jöttek segíteni, Gábor, Csaba Laci, Eszter, Kiricsi, Lilla és Jézus, Zoltai Tamás. Kellett is, mert több mint 100 ember próbálta ki a SUP-ot. Ott volt Orsi is, Gabó és Lacóka is SUPoltak! Próbálgattam a kamerát is és fotóztam. Halálosan elfáradtunk.
10660655_10203690494516599_337551698_nLaciéktól nagyon jó ajándékot kaptam, SUPLINE team egyen pólókat csináltattak! Vasárnap már ebben voltunk!
Tanulom a kamera használatát, Szapinál voltunk, sok mindent megmutatott, köszönöm.
A telefonom hetek óta szervizben van, bevizsgálták, kiderült, hogy tényleg hibás, kicserélik.