Home office – gyakorlás, bringa – újra együtt!

Csaba Anikó: Péter és Zsuzsi otthon dolgoznak, elmaradnak a korábbi terápiás foglalkozások is. Péter nagyon élvezi, így sokkal jobban be tudja osztani az idejét, sokkal többet tud gyakorolni. Tükörterápia, kéztornák, olvasás, hangosan olvasás. És újabban rákapott ismét a biciklizésre is. Sajnos Budaörs már nem elég neki, unalmasnak találja a Decathlon parkolót. Jó hír, hogy már nem csúszik le a lába a pedálról!

Múlt héten kétszer is meglepett mindannyiunkat, tőlünk nem hazament, hanem a Hajógyári szigetre, kiemelte egyedül a biciklit a kocsiból, és ott bringázott. Csak este derült ki, amikor felhívott minket. Zsuzsival együtt alaposan letoltuk, hiszen ha elesne, nincs aki segítsen, és nem tudtuk volna, hol keressük, eszünkbe nem jutott volna, hogy ott van. Meghallgatott minket, és ezek után szombaton miután tőlünk elment, kiment a Margit-szigetre. Nagyon boldogan újságolta, hogy 3 teljes Margit-sziget kört ment! És rengetegen voltak, mondta. Először újra letoltuk, ő meg csak mondogatta, hogy nagyon büszke magára! Megcsinálta, felügyelet nélkül! A riadalom után, hogy ismét egyedül ment, végül írtam egy SMS-t, hogy haragszom, de végtelenül büszke is vagyok a teljesítményére.

Tegnap kerek 3 hónap után újra mindannyian együtt ebédeltünk a teraszon! Gáborék A Velencei tóról jöttek, körbebiciklizték, Péterék már hamarabb megérkeztek.

Zsuzsinak befejeződött, ill. mától változott a munkarendje, egyik héten be kell járnia, a másik héten home office-ben kell dolgoznia.