Két SUPtúra, színház, Balcsi

A hétvégén és két hete is voltunk a Velencei tavon SUPolni. Az első SUPoláson jó  sokan voltunk, már a jógán is tizenketten tornáztak. A túrára 16-an jöttünk össze. Sok kezdő volt, de mindenki nagyon ügyes volt, senki sem esett a vízbe. Kipróbáltuk a MEGA-SUPot is! Nagyon funny volt, akik rajta álltak, 6-7 fő, nagyon élvezték a közös evezést. Videó is készült róla.

Szombaton színházban voltunk, az egész nagy család, azaz Maja, Zoli (Zsuzsi szülei), Amy, anya és apa.  Kicsit korábban egy cukrászdában találkoztunk a Belvárosban, finom fagyikat és sütiket ettünk. A Sufniban (Katona József Színház), a BIHARI-t láttuk. Ménes Attila írta, mindenkinek tetszett, komoly, elgondolkodtató színdarab. 
Vasárnap ismét Velencén SUPoltunk. A második Velencei tavi SUPoláson is kihasználtuk az összes deszkát, vittük a merevfalút is. Megint sok új arcot láttunk, akik szépen beilleszkedtek a csapatba.   
Közben fogynak a SUP-ok is, apa foglalkozik ezzel, őt keresik a vevők.  
Egy hete pénteken söröztünk a barátokkal, és egy kicsit be is csíptem, így nehezebben keltem fel másnap, Marcihoz indultunk Balatonra. Volt egy nagy kerti sütés, ami nagyon jól sikerült, finom volt a hús.