Videó – haladok

13070125 IMG_0850Kattintsatok az alábbi linkre a videóért:
Fürge Lábak 2013 07 31 – Lapocka

A kánikulában is dolgoztam, tanultam a múlt héten, fárasztó volt. Szombaton apával kb. 500 km-t autóztunk, Nyíregyháza mellett, Leveleken voltunk egy nagyon szép tónál, amiben 5 sziget is van – kiválóan alkalmas SUP-olásra. Onnan a Miskolc mellett Hejőkeresztúrra mentünk SUP bemutatóra, jó fáradtan értünk haza. Vasárnap újra munka, Csepelen paddleztünk Éles Csabival és Kovács Attilával, élvezték, Attila fel is töltötte a Facebookra. Késődélután az Ördögoromba jöttünk, még találkoztunk Orsiékkal, együtt volt a család, Gabó édes volt, adott puszit is. Hétfőn kánikula volt, elmentem vásárolni, de különben ki sem tettük a lábunkat. Kedden délelőtt, amikor mentem FürgeLábakra, defektet kaptam még Csepelen, apát hívtam fel, ő jött segíteni. Délután Homasita, este moziban voltunk. Ma délelőtt ismét FürgeLábak, megdicsértek, videót is csináltak arról, hogyan dolgozunk, mennyit fejlődött a lapockám.

1 thought on “Videó – haladok

  1. Ma Péter úgy érkezett az Ördögoromba, hogy a laptopjában feljegyezte, mit kell itthon elintéznie. Így a 3 videó mellett, ennek is örülhettünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .