Kánikula, Tihany

Gabo lebegGabo Peti kicsiPénteken Taksonyban ketten Ágival szereltük össze az ágyat, nagyon meleg volt. Szombaton egy vevő kijött Taksonyba paddlet vásárolni. Nagyon tetszett neki és meg is vette. Különben ő is szeret jógázni. Ezután az eladás után irány Balaton, pontosabban Tihany, ahol már várt minket apu, Gábor, Orsi és a gyerekek. A tihanyi strandon találkoztunk, nagyon jó volt a víz, jót labdáztunk, és Gabó megmutatta, miket tud. Felmászott apa vállára, majd onnan szaltózott a vízbe, kis segítséggel.
Este közösen vacsiztunk, és jókat beszélgettünk egy-két pohár bor mellett, nyugis este volt. Másnap reggel anya is csatlakozott a társasághoz.
Hétfőn Gábor és Orsi hazautaztak, de előtte elmentek biciklizni a gyerekekkel, Gabó már önállóan ment. Sajkodon megálltak, Ági és Gabó ottmaradtak, mi is odamentünk apával. Most először apa tanította egy kicsit úszni Gabót, sikerült lebegnie, majd egy kicsit úsznia (na jó, kapálóznia) a vízen. A víz nagyon meleg. Kedden is Sajkodra mentünk, elvittünk magunkkal egy paddlet, és én rögtön bementem a nádasba madarakat nézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .