Videók: kéztorna, hullámlovaglás

Régen írtunk, de nagyon sűrű, izgalommal teli hónapok vannak mögöttünk. Elnézést. 

Múlt szombaton volt Csaba Eszter esküvője Csopakon, a háznál. Szerencsések voltak, nem esett, pedig előtte minden nap volt eső, zivatar.  Laciék sokat dolgoztak, a végére minden szép volt és jól sikerült. Eszter nagyon szép volt! Sokat táncoltam, még Lackó is táncolt, nagyon élvezte.

Az esküvő után egy hétig Kiricsi Jancsinál maradtam a Balcsin. A munkahelyemet is érinti a zsaroló vírus támadása, így már második hete nem tudunk dolgozni. Az egy hét alatt sokat SUPoltunk Jánossal. A Kékszalag rajtját is SUPról néztük. Meglátogattuk Karoláékat, akik a Káli medencében nyaraltak. Szép helyen voltak, a házat Ádám – Karola férje – tervezte. Esztóékkal kétszer is elmentünk hajókázni, én vezettem az új vitorlásukat. Nagyon köszönöm Jánosnak, hogy nála lehettem.

Csőri meghívott vasárnapra Pilismarótra egy új mókára. Kitalálták, hogy motorcsónakkal húzatjuk a SUPot, amin áll valaki, és a csónakhoz kötött kötélbe kapaszkodik. A videón látszik, hogy elég sokáig fenn tudtam maradni. Zsuzsi is kipróbálta, ügyes volt! A végén elkaptuk a hulllámot, olyan volt, mintha hullámlovagolnék. Nagyon élveztem! Köszönjük Viktor Marián!

A János kórházban különböző gyakorlatokat végzek, amik segítenek a jobb karom mozgásában.

Volt nagy izgalom, mert újra kellett vizsgáznom vezetésből. Hála Istennek sikerült, de sokat izgultunk az eltelt hónapok alatt emiatt. Apával sok KRESZtesztet megcsináltam előtte, de azt nem kérdeztek.  

Budaörsön rengeteg barack termett, lekvár és barack krémleves, sütik készülnek belőle, tegnap én törtem össze a lekvárnakvalót.