2017. május 24. Sikeres pipa!!!

                                                                

Végre jobb idő lett, így két hete szombaton lementünk a Velencei tóra. 2 új SUP-os jött, ügyesek voltak. Igaz, nagydeszkát kaptak és a víz is sima volt. SUPolás után lángosoztunk, és a legjobb helyen fagyiztunk. 
3D vertikumon nagyon jól sikerült a lábammal pipálni. Ez nagyon nagy eredmény! Nagyon örülök!!! Legközelebb majd csinálunk fényképet. 
Múlt vasárnap összejöttünk Budaörsön tizenegyen! (Csaba Ildi és Laci, Esztiék, Gyerekek és mi). Nagy buli lett, pingpongoztunk, majd hatalmas fociderbi következett. Mindenki odatette magát, természetesen a fiatalok, Gabóék nyertek. Hullafáradt volt a végén mindkét csapat.  Gábor, amikor nála vannak a gyerekek, bringázni megy velük, imádják. Nagyon ügyesek, élvezik. Csütörtökön felmentem én is hozzájuk a Normafára. Jó volt együtt lenni! Van ott egy szelíd szarka, Bodzának hívják. 
A Merknél csapatépítőbuli volt a Wesselényi utcában, a bulis helyek egyikén. Szombatra SUP-délutánt hirdettünk, de a várható nagy szél miatt végül lemondtuk. Az idő minket igazolt, jól tettük! Vasárnap Balcsin voltunk, ahová én vezettem. Hatalmas szél volt, a mólónál majdnem befújt a szélbe minket. 
Végig jobb lábbal adtam gázt és fékeztem!