Sziget Fesztivál, Csopak, Győr

Többször voltunk az elmúlt hetekben Balatonon, főleg Csopakon. Zsuzsival elmentünk Kapolcsra a Művészetek völgye hétvégéjén. Sajnos Zsuzsinak vasárnap vissza kellett jönnie Pestre, így egyedül maradtam. Voltam Quimby koncerten, hallgattam HOBO-t, megnéztem színházi előadást, egy premier előtti darabot. találkoztam ismerősökkel, pl. Minyonnal  és a szüleivel.  2 napig kocsiban aludtam, egyszer egy parkolóban, egyszer valamilyen szántóföldön. Kicsit sárosan érkeztem vissza anyuékhoz.  
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Köszönjük

Kedves Péter!

Remélem nem veszed tolakodásnak, hogy írok! Közel két hete hoztam el tőletek 2 SUP-ot (magmát és monstert), amiket Horvátországba vittünk le a családi nyaralásunkra. Először is szeretném megköszönni az élményt! Feledhetetlenné tették a nyaralásunkat! Részesei lettünk a tengernek mindannyian. Hajnalban 5-6 között indulva, a tükör vízen meditálva szeltük az öblöket, hol némán, hol nagyokat beszélgetve, napközben dacoltunk az olykor viharossá erősödő széllel, és a hatalmas hullámokkal. Szerelmese lettem a tenger közepén töltött időnek, együtt éltem, lélegeztem a vízzel, a SUP-okkal! Kedvencem a magma lett:))) nagyon nehezen váltam meg tőle a hét végén, mikor vissza kellett adni! De a Jézuskának már most írtam, hátha meglep eggyel:) Nagy boldogság, hogy az egész család elképesztően élvezte! Különös öröm, hogy a gyermekeimnek talán ismét adhattam valami pluszt, megérezték a víz erejét, a szépségét nem csak a parton, hanem messze bent, új látvánnyal, különös színekkel, még különösebb érzésekkel! Fantasztikus volt! Én napi 4-5 órát töltöttem magmával a vízen! És nincsenek szavak, mennyire jó volt! Mennyei:)

És azt sem tudom szavak nélkül hagyni, azóta foglalkoztat a gondolat, mióta eljöttem tőletek, mióta realizálódott bennem, kivel is találkoztam… De amikor beültem az autóba, mosolygott az arcom, boldogsággal töltött el, hogy ilyen hihetetlenül jó egészségben láttalak:) A sógoromtól, Nagy-Miticzky Szabolcstól rengeteget hallottam Rólad. Aztán az ooriban hetente 2x a gyerekek úszása alkalmával ismeretlen szemlélője voltam a gyógyulásodnak. Akkor láttam, az elmúlt két hétben pedig olvastam is arról a hihetetlen elszántságról, amivel idáig jutottál. Elkezdtem olvasni a blogot, de még csak 3 éven vagyok túl. Úgy terveztem, hogy akkor írok, ha már a végére jutottam, de nagyon hosszú:))) én pedig türelmetlen:) Örültem, mikor megláttam a szarvasi gyökerekről szóló részt:) én Szarvason születtem, ott éltem 20 éves koromig:)
Egyszóval… erre még kevésbé találok szavakat! Minden elismerésem!!! NEKED!!!! A szüleidnek, a családodnak! Hihetetlen! Fantasztikus! Megindító! Tényleg, nincsenek szavak, amivel kifejezhetném a csodálatomat, amivel bátoríthatnám a Legbátrabbat!!! A legjobbat, a legszebbet kívánom, a legnagyobb boldogságot, a legtöbb szeretetet! A legnagyobb áldást!!!

Változatos a magyar nyelv, szeretem a szépségét, szeretem az érzéseket szépséges szavakba önteni, de a Te erődre, határtalan elszántságodra és kitartásodra új szavakat kellene kitalálni!:)))

Köszönöm a SUP-os élményt (a család elnevezett suppos Áginak:) haha)! És a Belőled áradó erőt! Gazdagabb lettem…:) Köszönet érte!
Szép napot!
Nagy Ági