Sziget Fesztivál, Csopak, Győr

Többször voltunk az elmúlt hetekben Balatonon, főleg Csopakon. Zsuzsival elmentünk Kapolcsra a Művészetek völgye hétvégéjén. Sajnos Zsuzsinak vasárnap vissza kellett jönnie Pestre, így egyedül maradtam. Voltam Quimby koncerten, hallgattam HOBO-t, megnéztem színházi előadást, egy premier előtti darabot. találkoztam ismerősökkel, pl. Minyonnal  és a szüleivel.  2 napig kocsiban aludtam, egyszer egy parkolóban, egyszer valamilyen szántóföldön. Kicsit sárosan érkeztem vissza anyuékhoz.  
Veres Marcival  is találkoztunk Révfülöpön, ahol PálFeri atya tartott előadásokat (Opensky Pál Feris tabor volt). Sokan kipróbálták a SUPot, többen megkedvelték. 

Sok huzavona után újra megkaptam, meghosszabbították 2027-ig az amúgy érvényes jogsit. Nem volt egy könnyű menet. Még tavaly ősszel kértem támogatást, ami havi 25 e Ft lenne. Elutasítottak, emit megfellebeztünk. Április közepén hívtak be felülvizsgálatra. Az elutasító végzést csak most kaptuk meg, viszont szinte azonnal behívtak a 2 éve megítélt, meghosszabbított jogosítvány felülbírálatára.
Két hete Győrbe utaztunk, ahol kimentünk Zsuzsiék kiskertjébe, így kibírtuk a nagy hőséget.  
Megkezdődött a 25. Sziget-Fesztivál, az első napon elmentem a PINK koncertre, nagyon élveztem!    
Apával és Zsuzsival voltunk a Szigeten vízilabda meccsen. Jót szurkoltunk.  
A szeles hétvégén Zsuzsival kirándultunk a Káli -medencébe. Nagy szél volt, de mi jól éreztük magunkat. Levittük a szörföt is, és vasárnap átmentünk Sóstóra, ahol segítséggel összeszereltük és kipróbáltam. Köszönet Farkas Lacinak! Nehezen, de sikerült felállnom! Találkoztunk Palkó Lacival és a két aranyos kislányával!  
Ezen a héten apáért és Gáborért izgultunk, akik több számban is indultak a FINA Masters VB-n. Apa 200 méteres gyorsúszását anyával néztük meg, hatodik lett, nagyon örültünk. Gábort is megnéztem a Duna Arénában, arrafelé voltam 3D-tornán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .