Sikeres műtét + allergia

A (durális fisztula)műtét jól sikerült, szerdán már haza is engedtek. Megszűnt a fülzúgásom!

Azért nem volt zökkenőmentes, ugyanis első este otthon fájt a fejem, bevettem egy Algopyrint, és szinte azonnal elkezdett bedagadni a szám, kiütések lettek rajtam. Zsuzsival bementünk a Sürgősségire, az injekció után szinte azonnal megkönnyebbültem, de meg kellett várni, amíg teljesen jól lettem.

Azt mondják, az Algopyrinnek új vivőanyaga van, lehet arra lettem allergiás, nem tudni.

Június végén kell érfestéses kontrollra mennem. 

Felülvizsgálat és készülés a műtétre

Talán többen tudják, megtapasztalták, hogy hogy Péter a baleset következtében afáziás is lett, ami érinti az olvasást, beszédértést, beszédet, számolást, írást – rengeteg hátrány, nehézség okozója. 
Ám tavaly év végéig nem szerepelt a figyelembevehető leszázalékolási szempontok között. Januárban Péterék beadták az erre vonatkozó „kérésüket”, a héten voltak felülvizsgálaton. Azt gondoltuk, ott lesz logopédus, aki dönt. Kiderült, hogy tőlük várnak szakvéleményt, de ezt senki sem jelezte nekik. Úgy tűnik, még nincs kialakult gyakorlat. Szerencsére a logopédus barátunk, aki 15 éve rendszeresen foglalkozik Péterrel, megszervezte Péter azonnali felülvizsgálatát, és csütörtökön be tudták adni a kiegészített kérelmet. Reméljük, megemelik majd a korábbi összeget.

Mindez arra is jó, hogy elterelje a figyelmünket a hétfőn, 18-án esedékes érműtétről, ami miatt mindannyian aggódunk. Ma kellett Péternek befeküdnie a kórházba. 
Ehhez kértünk véradást a Facebook-on, nagyon sokan jelentkeztek. Köszönjük.

#véradás #műtét #adjvértésmentséletet

Kedves Családtagok és Barátok!
Műtétre készülök március 18-án.
Aki már tervezte, de eddig halogatta, vagy épp most tervezi, és aki megteheti, kérem, adjon vért számomra bármely hivatalos véradó helyen közvetlen irányított véradás keretében! 💉🩸🩸🩸
Aki vért adna, jelezze, és elküldöm számára a kitöltött nyomtatványt a szükséges adatokkal.
Bármelyik vércsoportú vért elfogadják!
Nagyon köszönöm!
 
Péter