Felülvizsgálat és készülés a műtétre

Talán többen tudják, megtapasztalták, hogy hogy Péter a baleset következtében afáziás is lett, ami érinti az olvasást, beszédértést, beszédet, számolást, írást – rengeteg hátrány, nehézség okozója. 
Ám tavaly év végéig nem szerepelt a figyelembevehető leszázalékolási szempontok között. Januárban Péterék beadták az erre vonatkozó „kérésüket”, a héten voltak felülvizsgálaton. Azt gondoltuk, ott lesz logopédus, aki dönt. Kiderült, hogy tőlük várnak szakvéleményt, de ezt senki sem jelezte nekik. Úgy tűnik, még nincs kialakult gyakorlat. Szerencsére a logopédus barátunk, aki 15 éve rendszeresen foglalkozik Péterrel, megszervezte Péter azonnali felülvizsgálatát, és csütörtökön be tudták adni a kiegészített kérelmet. Reméljük, megemelik majd a korábbi összeget.

Mindez arra is jó, hogy elterelje a figyelmünket a hétfőn, 18-án esedékes érműtétről, ami miatt mindannyian aggódunk. Ma kellett Péternek befeküdnie a kórházba. 
Ehhez kértünk véradást a Facebook-on, nagyon sokan jelentkeztek. Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .