Csabák munkában

Szombaton pihentünk, este hatan megnéztük a 47 Ronin című filmet, jól éreztük magunkat.  Vasárnap az Ördögoromban voltam. Hétfőn a szokásos menetrend, Zitával megint festettünk, most tollal. Múlt szerdán Zita nagyon megdicsért, hétfőn és ma is csináltunk ilyen gyakorlatot: 2 oszlopban főnevek és igék vannak, ki kell választani, ragozni és beírni közülük az előre megadott mondatokhoz a megfelelőt. Nehéz. Tegnap a munkában találkoztam Kopasszal, aki vásárolni jött a boltba.
Délután az Ördögoromban gyakoroltunk apával és Gáborral:
P1070407

Újabb kis siker, előrelépés

Sokan hívtak telefonon és a Facebook-on is sokan írtak a TV-műsor után. Köszönöm. A felvétel linkje, ha meg szeretnéd nézni: http://tv2.hu/musoraink/naplo/141865_a_naplo_schumacher_balesetenek_helyszinen_jart.html

10-én, pénteken az Erkel színházba mentünk, 4 órás operát néztünk meg, az Aidát. Jó előadás volt, szép díszletekkel és legalább 100 szereplővel. Múlt hét péntekig az Ördögoromban laktunk,  Rozira vigyáztunk, mert anyáék Berlinben voltak. Szerdán ismét színházban voltunk a „Függöny fel” című darabot néztük meg a Central színházban. Négyen voltunk, Gábor, Orsi, Ági és én (karácsonyra mindannyian színházjegyeket adtunk egymásnak), nagyon élveztük. Pénteken vendégek jöttek hozzánk, utólagos karácsonyi ajándékozás volt (képeket adtunk át a vendégeknek), amelyeket Ági fotózott. Cudar, Kata, Gyöngyi és Gábor voltak nálunk. szombaton otthon pihentünk.  Vasárnap Esküvő kiállításon jártunk a Kongresszusi Központban, utána anyuékhoz jöttünk. Nagyon éhesek voltunk, úgyhogy jól megebédeltünk – megvacsoráztunk. Odaadtuk anyának is – utólag – a szülinapi képet, amelyet Ági állított össze.
Hétfőn megdicsért Lilla (FürgeLábak), mert olyat csináltam, amit eddig még nem! A lapockámat és a vállamat tudtam jól mozgatni (jobboldal)! Zita is megdicsért a hangos olvasásért.
Kedden Katánál is jól teljesítettem. Kedden Lacóka és apa bent voltak a boltban, sajnos én később érkeztem, így nem találkoztunk.
Az autót mostanában a Gubacsi hídnál hagyom, és onnan tömegközlekedem, van bérletem. De az az igazság, hogy nagyon fárasztó. Hétfőn onnan mentem a városba FürgeLábak, aztán Budakeszi, OORI, majd vissza. Nem biztos, hogy van értelme. Megpróbálunk képeket is feltölteni, de nem sikerül, nem jelennek meg az oldalon, keressük az okot.
Fénykép0047

P1070401

 

Vasárnap este 7-kor a Naplóban (TV2) fogok szerepelni

3 P10702614 P1070263

5 HALAuveg P10702126 P1070265

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nem vezethetek a gyógyszerelhagyás miatt (Keppra), BKV-val közlekedek, nem is gondoltam, de jó. Csak rengeteg idő. Átlag 1- 1,5 óra, amíg eljutok valahová.
Voltunk a Pesti Színházban, jó darabot láttunk. Múlt héten csak FürgeLábak volt, Ágival együtt jöttem be, utána egyedül vettem bérletet. Fotót csináltam az automatában, de nem is kellett. Utána dolgozni mentem, először rossz villamosra szálltam. Munka után az Allee-ben találkoztam Ágival, együtt mentünk haza.
Vasárnap gyalog jöttem az Ördögoromba. Vasárnap és szerda délután anyával képeket válogattunk a megújuló www.surf.hu weboldalra. Nehezen, de rájöttem, hogyan tudok a Photoshoppal dolgozni, képet retusálni. Nem adtam fel!

Most szerdán voltam először logopédián Zitánál, kognitív ma lett volna, de lemondtam, ugyanis ma délelőtt TV-forgatásom volt, a TV2 Napló c. műsorból kerestek meg (Dávid révén). Schumacher balesete miatt csinálnak egy összeállítást, és én is szerepelek benne. Reggel a FürgeLábaknál csináltak felvételt, aztán az Ördögoromban. Ági azt mondta, jól beszéltem. Nem izgultam, de éjjel nem aludtam! Ha van kedvetek, nézzetek meg vasárnap este a TV-ben!
Mivel ma úgyis együtt vagyunk, kibontottuk a 2013. évi HÁLA – ÖRÖM-üveget. Anya mindig felírta, ha valami jó – előrelépés, pozitív dolog történt. Négyen voltunk, sorban mindig valaki húzott egy cetlit és megpróbálta felolvasni. Elég nagy kihívás volt anya kézírása.

Karácsony, Újév – BÚÉK!

Széll Csaba bulija a ZIZI bárban nagyon kellemes volt, legalább harmincan voltunk és ebből 15 embert ismertem, sokat beszélgettem, jól éreztük magunkat.

Karácsony előtt volt a hároméves évfordulónk Ágival. Ági kacsát sütött vacsorára sütőtökkel, nagyon finom volt.

http://youtu.be/FbnWfMJtQMA, http://youtu.be/b6uoCOacDpA

evfordulo

mecsesmecses 2rozi GAbo
apafiaP1070199P1070203P107019824-én délután először az Ördögoromba jöttünk Ágival. Először idejött a Jézuska, itt volt Gábor Gabóval, és Csaba Laciék (Ildi és Eszter), sajnos Lackó és Orsi betegség miatt nem tudtak átjönni. Először közös éneklés volt, majd átadtuk az ajándékokat. Ajándéknak majdnem mindenkinek színházjegyet vettem. Kellemesen éreztük magunkat, Gabó rögtön elkezdett a LEGOval játszani, a mi régi legónkat kapták anyuéktól. Anyuéktól Nándiékhoz mentünk, ahol finomakat vacsoráztunk. Vacsora után mindenki kiosztotta az ajándékokat. Ezután hazamentünk, ahol szintén megünnepeltük a karácsonyt. Áginak egy képet készítettem (mandala) + parfüm. Másnap megint anyuékhoz jöttünk, ahol Viliékkel találkoztunk, jó sokan voltunk, 12 fő, első nap mindig együtt vagyunk. Ünnepek alatt sokat ettem és náthás lettem, amit valószínűleg a kicsiktől kaptam el én is. Anya és apa is beteg lett.
Szilveszterkor Nándiék házában voltunk, ahová meghívtunk pár embert. Activityt játszottunk, 3 után feküdtünk le. Sok tűzijáték volt a környéken. Ma sokáig aludtunk, délután anyuékhoz jöttünk a szokásos újévi lencsefőzelék evésre.

szilveszter