Karácsony, Újév – BÚÉK!

Széll Csaba bulija a ZIZI bárban nagyon kellemes volt, legalább harmincan voltunk és ebből 15 embert ismertem, sokat beszélgettem, jól éreztük magunkat.

Karácsony előtt volt a hároméves évfordulónk Ágival. Ági kacsát sütött vacsorára sütőtökkel, nagyon finom volt.

http://youtu.be/FbnWfMJtQMA, http://youtu.be/b6uoCOacDpA

evfordulo

mecsesmecses 2rozi GAbo
apafiaP1070199P1070203P107019824-én délután először az Ördögoromba jöttünk Ágival. Először idejött a Jézuska, itt volt Gábor Gabóval, és Csaba Laciék (Ildi és Eszter), sajnos Lackó és Orsi betegség miatt nem tudtak átjönni. Először közös éneklés volt, majd átadtuk az ajándékokat. Ajándéknak majdnem mindenkinek színházjegyet vettem. Kellemesen éreztük magunkat, Gabó rögtön elkezdett a LEGOval játszani, a mi régi legónkat kapták anyuéktól. Anyuéktól Nándiékhoz mentünk, ahol finomakat vacsoráztunk. Vacsora után mindenki kiosztotta az ajándékokat. Ezután hazamentünk, ahol szintén megünnepeltük a karácsonyt. Áginak egy képet készítettem (mandala) + parfüm. Másnap megint anyuékhoz jöttünk, ahol Viliékkel találkoztunk, jó sokan voltunk, 12 fő, első nap mindig együtt vagyunk. Ünnepek alatt sokat ettem és náthás lettem, amit valószínűleg a kicsiktől kaptam el én is. Anya és apa is beteg lett.
Szilveszterkor Nándiék házában voltunk, ahová meghívtunk pár embert. Activityt játszottunk, 3 után feküdtünk le. Sok tűzijáték volt a környéken. Ma sokáig aludtunk, délután anyuékhoz jöttünk a szokásos újévi lencsefőzelék evésre.

szilveszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .