Vasárnap este 7-kor a Naplóban (TV2) fogok szerepelni

3 P10702614 P1070263

5 HALAuveg P10702126 P1070265

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nem vezethetek a gyógyszerelhagyás miatt (Keppra), BKV-val közlekedek, nem is gondoltam, de jó. Csak rengeteg idő. Átlag 1- 1,5 óra, amíg eljutok valahová.
Voltunk a Pesti Színházban, jó darabot láttunk. Múlt héten csak FürgeLábak volt, Ágival együtt jöttem be, utána egyedül vettem bérletet. Fotót csináltam az automatában, de nem is kellett. Utána dolgozni mentem, először rossz villamosra szálltam. Munka után az Allee-ben találkoztam Ágival, együtt mentünk haza.
Vasárnap gyalog jöttem az Ördögoromba. Vasárnap és szerda délután anyával képeket válogattunk a megújuló www.surf.hu weboldalra. Nehezen, de rájöttem, hogyan tudok a Photoshoppal dolgozni, képet retusálni. Nem adtam fel!

Most szerdán voltam először logopédián Zitánál, kognitív ma lett volna, de lemondtam, ugyanis ma délelőtt TV-forgatásom volt, a TV2 Napló c. műsorból kerestek meg (Dávid révén). Schumacher balesete miatt csinálnak egy összeállítást, és én is szerepelek benne. Reggel a FürgeLábaknál csináltak felvételt, aztán az Ördögoromban. Ági azt mondta, jól beszéltem. Nem izgultam, de éjjel nem aludtam! Ha van kedvetek, nézzetek meg vasárnap este a TV-ben!
Mivel ma úgyis együtt vagyunk, kibontottuk a 2013. évi HÁLA – ÖRÖM-üveget. Anya mindig felírta, ha valami jó – előrelépés, pozitív dolog történt. Négyen voltunk, sorban mindig valaki húzott egy cetlit és megpróbálta felolvasni. Elég nagy kihívás volt anya kézírása.

3 thoughts on “Vasárnap este 7-kor a Naplóban (TV2) fogok szerepelni

 1. Szia Peti:-)
  Nagyon jó látni hogy egyre jobban a régi vagy!!! 🙂 Minden tiszteletem a tiéd és a csaladodé!!! Minden jót kívánok neked!!
  Üdv.
  Pásztor Timi
  (windsurf)

 2. Szia Péter
  Varga István vagyok Győrből a tv-ben láttalak ne haragudj,hogy zavarlak a levelemmel. A feleségemet és a lányomat a zebrán elütötte egy autó 2012 decemberében és a feleségem súlyos agysérülést szenvedett. Ó is Budakeszin van a mai napig igaz most itthon február elejéig, a beszédje nagyon nehézkes még mindig, sajnos a jobb fele is lebénult igaz már egyedül lépked de nagyon billegős a járás ezért egyedül közlekedni nem tud. Ha meg kérhetnélek egy személyes találkozásra, lenne egy pár kérdésünk a rehabilitációkkal kapcsolatban.
  Előre is köszönöm Varga István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .