Újabb kis siker, előrelépés

Sokan hívtak telefonon és a Facebook-on is sokan írtak a TV-műsor után. Köszönöm. A felvétel linkje, ha meg szeretnéd nézni: http://tv2.hu/musoraink/naplo/141865_a_naplo_schumacher_balesetenek_helyszinen_jart.html

10-én, pénteken az Erkel színházba mentünk, 4 órás operát néztünk meg, az Aidát. Jó előadás volt, szép díszletekkel és legalább 100 szereplővel. Múlt hét péntekig az Ördögoromban laktunk,  Rozira vigyáztunk, mert anyáék Berlinben voltak. Szerdán ismét színházban voltunk a „Függöny fel” című darabot néztük meg a Central színházban. Négyen voltunk, Gábor, Orsi, Ági és én (karácsonyra mindannyian színházjegyeket adtunk egymásnak), nagyon élveztük. Pénteken vendégek jöttek hozzánk, utólagos karácsonyi ajándékozás volt (képeket adtunk át a vendégeknek), amelyeket Ági fotózott. Cudar, Kata, Gyöngyi és Gábor voltak nálunk. szombaton otthon pihentünk.  Vasárnap Esküvő kiállításon jártunk a Kongresszusi Központban, utána anyuékhoz jöttünk. Nagyon éhesek voltunk, úgyhogy jól megebédeltünk – megvacsoráztunk. Odaadtuk anyának is – utólag – a szülinapi képet, amelyet Ági állított össze.
Hétfőn megdicsért Lilla (FürgeLábak), mert olyat csináltam, amit eddig még nem! A lapockámat és a vállamat tudtam jól mozgatni (jobboldal)! Zita is megdicsért a hangos olvasásért.
Kedden Katánál is jól teljesítettem. Kedden Lacóka és apa bent voltak a boltban, sajnos én később érkeztem, így nem találkoztunk.
Az autót mostanában a Gubacsi hídnál hagyom, és onnan tömegközlekedem, van bérletem. De az az igazság, hogy nagyon fárasztó. Hétfőn onnan mentem a városba FürgeLábak, aztán Budakeszi, OORI, majd vissza. Nem biztos, hogy van értelme. Megpróbálunk képeket is feltölteni, de nem sikerül, nem jelennek meg az oldalon, keressük az okot.
Fénykép0047

P1070401

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .