Munka, videók, Facebook

Síelés után ismét dolgos hétköznapok következtek.
Zitánál nem ásítottam egyszer sem, ami még nem fordult elő velem. Jól alszom éjszaka, ez ennek a következménye. Logopédián a vasúti közlekedést gyakoroljuk, menetrend, átszállás, stb. FürgeLábaknál megmutattam a videót, amit fekvőtámasz közben vettünk fel. Kata azt mondta, nyugodtan csinálhatom:
http://www.youtube.com/watch?v=d5iD6rzILPg&list=UUsVkKz2XJAZ65Pzq_hKi4DA&feature=share&index=1
A videóra vett jobbkezes gyakorlatokat csak később csinálhatom.

Hétvégén voltam az Ördögoromban, mert anyáék Szegeden voltak.
A gyerekek most itt vannak anyáéknál, így tudok velük játszani. Lackó bemutatta a fekvőtámasz-tudományát, ügyes volt.
Örültem a síelés videónak, nagyon sok lájkot kaptam rá a Facebookon. Ezért ezt a videót is megosztottam, köszönöm mindenkinek a biztatást. Fontos.

Síelés és SUP

Egy két évvel ezelőtti és egy friss síelős videót tettünk fel, a képre kattintva tudjátok megnézni:

Síelés 2012 januar 31. http://youtu.be/y2THtL40IsM
Síelés 2014 Ramsau: http://youtu.be/5mV-SFkk8Ao

Vasárnap (február 9-én) indultunk síelni Ramsauba Ági, apa és én. Jó sok holmit vittünk, így nehezen fértünk be a kocsiba. Szinte végig szakadt az eső útközben, mire felértünk, havazott.
Gábor várt minket, majd megjöttek Orsiék és a lurkók (Gabó és Lacóka is).  Kipakoltunk, majd mehettünk is vacsorázni. Jó kis szállásunk volt, kényelmesen elfértünk.
A sípályák nem voltak messze, kb. 300 méterre. Először bébipályán próbálkoztam, majd átmentünk a csákányos felvonóshoz. Nem volt könnyű felmenni apával a csákányossal, kicsit féltem is, de egyszer sem estem ki, kb. négyszer mentünk vele. Délután átmentünk az ülős felvonóra, ami egy hosszú (3-4 km-es) erdei kék pályához vitt fel. Többször meg kellett állnom, mert hosszú és keskeny volt a pálya, és délutánra el is fáradtam. Harmadnap Ágival sétálni mentünk, nagyon szép helyeken jártunk. Megnéztük a kempinget, lovakat simogattunk, borjakban gyönyörködtünk. Este sokat kártyáztunk, a gyerekekkel pedig csocsóztunk.
Negyedik nap csak a hosszú erdei pályára mentünk, és kezdett nagyon jól menni a síelés. Kezdtem érezni és élvezni a kanyarodást, már biztonságban meg tudok állni.
Ötödik nap Gabóéknak síversenyt rendeztek, ahol érmet kapott a jó síelésért. Mi délután indultunk haza, most gyönyörűen sütött a nap, így gyorsabban értünk haza.
Szombaton pihentünk, az esti táncot is kihagytuk, fáradtak voltunk.
Vasárnap Dáviddal vízre tettük a paddlet.
David Brozik 2014 02 16 P1070479

SUPvideó, Taksony 2013 nyár

A héten a FürgeLábaknál eléggé megkínoztak (nagyon fájt), de fejlődök és el tudom viselni. Zita szerint egyre jobban alakul a beszédem és az olvasásom. Szerda este az IKEÁban voltam vásárolni egyedül, bögréket vettem (Áginak nem tetszett). Pénteken délután apával felmentünk Gáborékhoz. A gyerekekkel sokat játszottam, aranyosak voltak. A szoba közepén volt egy nagy sátor, amibe be kellett mennem. A gyerekek az ujjukra hozott bábukkal szórakoztattak minket. Szombaton tervben volt egy találkozás  a Kaffkás osztálytársakkal (Trixi születésnapi bulija), de a rossz idő – ónos eső – miatt nem mentünk el. Így pihentünk egy jót egész este (ránk fért). Vasárnap az Esküvő kiállításra mentünk az Arénába. Anya odaszólt a rendezőknek, ezért könnyen, gyorsan bejutottunk.
Tegnap töltöttem fel a Facebook Supline oldalára ezt a videót, nem tudom, azok is meg tudják-e nézni, akik nincsenek fent a FB-n, de azért ideírom a linket:
https://www.facebook.com/photo.php?v=631818130188037&set=vb.528307270539124&type=2&theaterhttps://www.facebook.com/photo.php?v=631818130188037&set=vb.528307270539124&type=2&theater