Síelés és SUP

Egy két évvel ezelőtti és egy friss síelős videót tettünk fel, a képre kattintva tudjátok megnézni:

Síelés 2012 januar 31. http://youtu.be/y2THtL40IsM
Síelés 2014 Ramsau: http://youtu.be/5mV-SFkk8Ao

Vasárnap (február 9-én) indultunk síelni Ramsauba Ági, apa és én. Jó sok holmit vittünk, így nehezen fértünk be a kocsiba. Szinte végig szakadt az eső útközben, mire felértünk, havazott.
Gábor várt minket, majd megjöttek Orsiék és a lurkók (Gabó és Lacóka is).  Kipakoltunk, majd mehettünk is vacsorázni. Jó kis szállásunk volt, kényelmesen elfértünk.
A sípályák nem voltak messze, kb. 300 méterre. Először bébipályán próbálkoztam, majd átmentünk a csákányos felvonóshoz. Nem volt könnyű felmenni apával a csákányossal, kicsit féltem is, de egyszer sem estem ki, kb. négyszer mentünk vele. Délután átmentünk az ülős felvonóra, ami egy hosszú (3-4 km-es) erdei kék pályához vitt fel. Többször meg kellett állnom, mert hosszú és keskeny volt a pálya, és délutánra el is fáradtam. Harmadnap Ágival sétálni mentünk, nagyon szép helyeken jártunk. Megnéztük a kempinget, lovakat simogattunk, borjakban gyönyörködtünk. Este sokat kártyáztunk, a gyerekekkel pedig csocsóztunk.
Negyedik nap csak a hosszú erdei pályára mentünk, és kezdett nagyon jól menni a síelés. Kezdtem érezni és élvezni a kanyarodást, már biztonságban meg tudok állni.
Ötödik nap Gabóéknak síversenyt rendeztek, ahol érmet kapott a jó síelésért. Mi délután indultunk haza, most gyönyörűen sütött a nap, így gyorsabban értünk haza.
Szombaton pihentünk, az esti táncot is kihagytuk, fáradtak voltunk.
Vasárnap Dáviddal vízre tettük a paddlet.
David Brozik 2014 02 16 P1070479

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .