Elromlott a telefonom. Karácsonyi készülődés

3 voro

1 voro

Mikuláskor, ahogy már írtam is, apával átmentünk Orsiékhoz. A gyerekeknek vittem 2 virgácsot, és más ajándékot is. Örültek neki, a virgáccsal kardozni próbáltak. Szombaton megint sokan ebédeltünk, még Eszter is átjött, jót beszélgettünk. Ági fáradt volt, így vasárnap pihentünk. Eltelt a hét.
Szombaton kidíszítettük az udvart lampionokkal, amit vettünk. Szép lett! Délután bementünk a városba, rengeteg ember volt. Ajándékokat vásároltunk. A Westendben kezdtünk, majd a Váci utcába mentünk, Mariannal ott találkoztunk. Beültünk egy kávézóba beszélgetni és kicsit pihenni.
Este a Vapiano étteremben vacsoráztunk. Ez egy kicsit elhúzódott, így nem mentünk az Andrássy útra, ahol egy kiállítást akartuk megnézni.
Vasárnap anya, Ági és Orsi a Trendbe mentek vásárolni. A fiúk az Ördögoromban maradtak, Gabóval puzzleztam. Finom ebéd volt, utána beszélgettünk, a gyerekek aludtak. Agnétáéknál keresztelő volt, minket is meghívtak, a lakásra mentünk, de nem ott volt. Nem tudtuk megkérdezni, hová kell menni, az okostelefonom még a hét elején elromlott, a régi mobilt vettem vissza, így sajnos nem tudtuk megnézni a meghívót, és nem jutottunk el. Sajnálom.
Képeket majd utólag töltünk fel, mert nekem telefonom nincs, anyának meg a laptopja van szervízben.

Tömegközlekedés, Mikulás

festes 13120002

nagy P1070161P107aszfalt P1070160 P1070162 P1070163 P1070164 P1070167 P1070168

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autó nem indult pénteken, szerelőhöz kellett vinni, ezért hétvégén Ági fuvarozott. Vasárnap együtt ebédeltünk étteremben a gyerekekkel (5 gyerek és 7 felnőtt) az Ezüstpontyban. Orsi, Gábor és Marika elutaztak 4 napra. Jó hangulat volt. Hétfőn és kedden buszoztam és villamosoztam, érdekes volt. Hétfőn a buszon (az OORI-ból, Budakesziről jöttem) szóba elegyedtem egy hajléktalannal, ő szólított meg. Az élet dolgairól elmélkedtünk. Hétfőn Budakesziről utaztam busszal és villamossal az Alleeba, ott találkoztam Ágival. Nem voltam az Ördögoromban, így elmaradt a blogírás. A villamoson sokan voltak, de legalább a villamos tudott menni, mert az utakon óriási dugók voltak. Kedden Ági elvitt a Petőfi hídig, onnan mentem a Belvárosba a FürgeLábakhoz, majd dolgozni mentem. Kedden délután hozták vissza az autót. Kedden moziban voltunk Ágival, nagyon jó volt a film. Szerdán itt volt Esztó, és megint nem jutott idő a blogra. Ma délután Gáborékhoz mentem, vittem a Mikulásajándékot (virgácsot és édességet) a gyerekeknek, édesek voltak.
Egész héten nagyon jól ment minden terápia, logopédia, fürgelábak, kognitív)