Elromlott a telefonom. Karácsonyi készülődés

3 voro

1 voro

Mikuláskor, ahogy már írtam is, apával átmentünk Orsiékhoz. A gyerekeknek vittem 2 virgácsot, és más ajándékot is. Örültek neki, a virgáccsal kardozni próbáltak. Szombaton megint sokan ebédeltünk, még Eszter is átjött, jót beszélgettünk. Ági fáradt volt, így vasárnap pihentünk. Eltelt a hét.
Szombaton kidíszítettük az udvart lampionokkal, amit vettünk. Szép lett! Délután bementünk a városba, rengeteg ember volt. Ajándékokat vásároltunk. A Westendben kezdtünk, majd a Váci utcába mentünk, Mariannal ott találkoztunk. Beültünk egy kávézóba beszélgetni és kicsit pihenni.
Este a Vapiano étteremben vacsoráztunk. Ez egy kicsit elhúzódott, így nem mentünk az Andrássy útra, ahol egy kiállítást akartuk megnézni.
Vasárnap anya, Ági és Orsi a Trendbe mentek vásárolni. A fiúk az Ördögoromban maradtak, Gabóval puzzleztam. Finom ebéd volt, utána beszélgettünk, a gyerekek aludtak. Agnétáéknál keresztelő volt, minket is meghívtak, a lakásra mentünk, de nem ott volt. Nem tudtuk megkérdezni, hová kell menni, az okostelefonom még a hét elején elromlott, a régi mobilt vettem vissza, így sajnos nem tudtuk megnézni a meghívót, és nem jutottunk el. Sajnálom.
Képeket majd utólag töltünk fel, mert nekem telefonom nincs, anyának meg a laptopja van szervízben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .