photos uploaded

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi időben nem töltöttünk fel fotókat, ennek oka, hogy a blog betelt. Anikó leleményességének köszönhetően, azonban igényeltünk és kaptunk plussz tárhelyet, így most tudtunk vissszamenőleg is fényképeket feltölteni. Érdemes visszanézni a korábbi bejegyzéseket. (Péter új oldala készülőben van, hamarosan már onnan jelentkezünk.)

Peti és Ági

Hétfőn este 6-kor Atlas-vizsgálaton voltunk. Timus megvizsgált, és azt mondta, nagyon el van mozdulva, de várni kell 5 hónapot, hogy megcsinálják. Javasolt vitaminokat. Két óra hosszat tartott a beszélgetés.  A hét a szokásos módon zajlott. Ági megbetegedett, nagyon náthás, nincs hangja, hőemelkedése van. Csütörtök délután Ágival a Pilisben voltunk, esküvőn, szép volt. Utána 9 órakor Mervó Tomi tejfakasztó bulijába mentem Gáborral. Sokan voltak, jól éreztem magam, sokat beszélgettem, pl. Csókay Bencével. Gábor azt mondta, neki sokan mondták, akikkel régebben nem találkoztam, hogy sokat fejlődtem. Pénteken tovább tudtam aludni, mert nem jött Zita. Sajnos Timi sem volt egész héten. Délután 6-ra Gáborékhoz mentem, Gabó szülinapi bulijára. Aranyos volt, Mici Mackós labdát kapott tőlem. Orsi nagyon finomat főzött. Szombaton pihentünk, aztán Ördögoromba jöttünk, elmentem pedikűröshöz, sajnos megint begyulladt a körmöm. Vasárnap Gábor nap volt az Ördögoromban (Gabó, apa, Gábor), sajnos Ági még nem tudott jönni, beteg. Itt volt Csaba Laci és Eszter is. Apáék találtak a hűtőben egy üveg mustot őszről, nagyon finom volt!

3 éves vagyok, szülinapom van! 2012 03 23

Az Ördögoromban mostanában folyton 2 mókus játszik, nem is félnek, itt az egyik: 2012 03 24 Mókus

Miskolc-Tapolcán voltunk Ági és én múlt hétvégén. Nagyon jó volt, szombaton kirándultunk Lillafüredre, vasárnap a Barlangfürdőben voltunk. Egyedül voltunk vendégek a szállodában. Én vezettem, autópályán mentünk végig. Hétvégén az egész család szanaszét volt, Gáborék elutaztak egy hétre sielni, apa úszóversenyen volt Békéscsabán, anya Németországban egy táskakiállításon.

Hétfőn elkezdtem egy akupunktúra kúrát, jólesett, hetente háromszor lesz. Kedden voltam a „rezgőn” Szilárd Zsuzsánál, aztán Móni és lovaglás volt. Szerdán délelőtt egyedül voltam az Ördögoromban, fogadtam Zitát, mert anya megint elutazott, most Düsseldorfba, apa vitte a repülőtérre. Jól ment a logopédia, számítógépen csináltunk tesztet, keresztrejtvényt kellett kitölteni. Újra akupunktúra jött, aztán a bankban voltunk, este Móninál voltam másfél órát. Csütörtökön a Hármashatárhegyi repülőtérre mentünk kirándulni Ágival és apával, kipróbáltam a sárkányreptetést, élveztem. Tanuló siklóernyősök voltak ott, csörlővel húztak fel vitorlázórepülőt és sárkányrepülőket. Jó idő volt, nagyot kirándultunk, legalább négy óra hosszat voltunk ott. Tegnap újra kirándultunk Ágival, Római fürdőn voltunk, halászlét ettem, finom volt. 5 kilométert gyalogoltam, egyik hídtól a másikig. Este moziban voltunk, magyar filmet néztünk meg, Szabó Magda „Az ajtó” c. filmjét láttuk, nagyon tetszett.

Ma az Ördögoromba jöttem, kint ebédeltünk a teraszon! Ebéd után újra nagyot kirándultunk apával, Stanley hívott, de egyedül voltam és nem válaszoltam. Majd holnap Ágival felhívjuk.

Imádom az okos telefonomat, megtanultam kezelni, szeretek fényképezni vele, az akupunktúrás képet is azzal csináltuk.

 

Lillafüred:

Ági LilafüredenLilafüredCsaba Péter és József Attila :)jéghorgász LilafüredenLilafüred

Hármashatárhegy:

Péter, Gábor és Rozi - 3an a hegyenRoziÁgisárkányrepülőRoziSiklóernyősökRozi :)A csapatHármashatárhegySiklóernyösök

 

Pénteken délután temetőben voltunk Szeker Dani sírjánál, aztán templomba mentünk együtt, utána Dani mamája látott vendégül minket, sokan voltunk. Már két éve, hogy meghalt…

Este Gubcsi Lajos meglepetés – születésnapi bulijába mentünk. Sokan voltunk, Gáborék is ott voltak, beszélgettünk. Utána még 11-kor elmentünk Ági révén gimnáziumi barátokkal találkozni, tízen voltunk. Szombaton Nagykanizsán voltunk egy horvát természetgyógyásznál, beszélgettünk, érdekes, majd meggondoljuk, nagyon – nagyon drága lenne a kezelés, és ki tudja, használ-e. De mondott jó ötleteket, pl. sok fokhagymát és zsályát kell enni. Utána elmentünk Kehidakustányra. Csúszdáztam, kétszer is lecsúsztam, volt szauna, ott aludtunk egy wellness szállóban.Vasárnap elmentünk a szigligeti várhoz, és kirándultunk, nagyon szép helyeken jártunk. A videót én csináltam. Majd teszünk fel képeket is, kaptunk plusz tárhelyet a freeblogon. Jó volt, kikapcsolódtunk.  Hétfőn sokat úsztam, egyfolytában 8 hosszt, összesen kb. 600 métert! Délután 4-re kellett mennünk Atlasz- vizsgálatra (Gubcsi Lajos révén), ez egy új módszer, majd meglátjuk. Este moziba mentünk Ágival, a Némafilmet néztük meg, tetszett. Élveztem. Gelányi Laci az új vállalkozása miatt nem tud tovább oktatni, Timi veszi át az óráit, ma délután emiatt közös óra volt, mindketten ott voltak. Ma a lovaglás nagyon jó volt, nyitott területen, terepen ügettem.

Szentbékkálla, kőtenger:

kőszikla a kősziklák közt a kőtengerben :)kőtengerÁgi szoborszarvasok!medve a barlangbanPéter a kövek köztJump!

Ági a csúcson

Szigliget:

Kilátás a Szigligeti VárbólPedroKilátásPéter és ÁgiPéter bevette a várat