Pénteken délután temetőben voltunk Szeker Dani sírjánál, aztán templomba mentünk együtt, utána Dani mamája látott vendégül minket, sokan voltunk. Már két éve, hogy meghalt…

Este Gubcsi Lajos meglepetés – születésnapi bulijába mentünk. Sokan voltunk, Gáborék is ott voltak, beszélgettünk. Utána még 11-kor elmentünk Ági révén gimnáziumi barátokkal találkozni, tízen voltunk. Szombaton Nagykanizsán voltunk egy horvát természetgyógyásznál, beszélgettünk, érdekes, majd meggondoljuk, nagyon – nagyon drága lenne a kezelés, és ki tudja, használ-e. De mondott jó ötleteket, pl. sok fokhagymát és zsályát kell enni. Utána elmentünk Kehidakustányra. Csúszdáztam, kétszer is lecsúsztam, volt szauna, ott aludtunk egy wellness szállóban.Vasárnap elmentünk a szigligeti várhoz, és kirándultunk, nagyon szép helyeken jártunk. A videót én csináltam. Majd teszünk fel képeket is, kaptunk plusz tárhelyet a freeblogon. Jó volt, kikapcsolódtunk.  Hétfőn sokat úsztam, egyfolytában 8 hosszt, összesen kb. 600 métert! Délután 4-re kellett mennünk Atlasz- vizsgálatra (Gubcsi Lajos révén), ez egy új módszer, majd meglátjuk. Este moziba mentünk Ágival, a Némafilmet néztük meg, tetszett. Élveztem. Gelányi Laci az új vállalkozása miatt nem tud tovább oktatni, Timi veszi át az óráit, ma délután emiatt közös óra volt, mindketten ott voltak. Ma a lovaglás nagyon jó volt, nyitott területen, terepen ügettem.

Szentbékkálla, kőtenger:

kőszikla a kősziklák közt a kőtengerben :)kőtengerÁgi szoborszarvasok!medve a barlangbanPéter a kövek köztJump!

Ági a csúcson

Szigliget:

Kilátás a Szigligeti VárbólPedroKilátásPéter és ÁgiPéter bevette a várat

One thought on “

  1. Sziasztok!

    Nagyon jó, hogy lehet képet és videót látni megint Rólatok. Zsályánk
    van a kertben, még sok is. Ha elkezd
    hajtani akkor szétszedem .Szép helyeken jártok, az idő lassan már barátságosabb lesz.
    Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .