Miskolc-Tapolcán voltunk Ági és én múlt hétvégén. Nagyon jó volt, szombaton kirándultunk Lillafüredre, vasárnap a Barlangfürdőben voltunk. Egyedül voltunk vendégek a szállodában. Én vezettem, autópályán mentünk végig. Hétvégén az egész család szanaszét volt, Gáborék elutaztak egy hétre sielni, apa úszóversenyen volt Békéscsabán, anya Németországban egy táskakiállításon.

Hétfőn elkezdtem egy akupunktúra kúrát, jólesett, hetente háromszor lesz. Kedden voltam a „rezgőn” Szilárd Zsuzsánál, aztán Móni és lovaglás volt. Szerdán délelőtt egyedül voltam az Ördögoromban, fogadtam Zitát, mert anya megint elutazott, most Düsseldorfba, apa vitte a repülőtérre. Jól ment a logopédia, számítógépen csináltunk tesztet, keresztrejtvényt kellett kitölteni. Újra akupunktúra jött, aztán a bankban voltunk, este Móninál voltam másfél órát. Csütörtökön a Hármashatárhegyi repülőtérre mentünk kirándulni Ágival és apával, kipróbáltam a sárkányreptetést, élveztem. Tanuló siklóernyősök voltak ott, csörlővel húztak fel vitorlázórepülőt és sárkányrepülőket. Jó idő volt, nagyot kirándultunk, legalább négy óra hosszat voltunk ott. Tegnap újra kirándultunk Ágival, Római fürdőn voltunk, halászlét ettem, finom volt. 5 kilométert gyalogoltam, egyik hídtól a másikig. Este moziban voltunk, magyar filmet néztünk meg, Szabó Magda „Az ajtó” c. filmjét láttuk, nagyon tetszett.

Ma az Ördögoromba jöttem, kint ebédeltünk a teraszon! Ebéd után újra nagyot kirándultunk apával, Stanley hívott, de egyedül voltam és nem válaszoltam. Majd holnap Ágival felhívjuk.

Imádom az okos telefonomat, megtanultam kezelni, szeretek fényképezni vele, az akupunktúrás képet is azzal csináltuk.

 

Lillafüred:

Ági LilafüredenLilafüredCsaba Péter és József Attila :)jéghorgász LilafüredenLilafüred

Hármashatárhegy:

Péter, Gábor és Rozi - 3an a hegyenRoziÁgisárkányrepülőRoziSiklóernyősökRozi :)A csapatHármashatárhegySiklóernyösök

One thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .