Hétfőn este 6-kor Atlas-vizsgálaton voltunk. Timus megvizsgált, és azt mondta, nagyon el van mozdulva, de várni kell 5 hónapot, hogy megcsinálják. Javasolt vitaminokat. Két óra hosszat tartott a beszélgetés.  A hét a szokásos módon zajlott. Ági megbetegedett, nagyon náthás, nincs hangja, hőemelkedése van. Csütörtök délután Ágival a Pilisben voltunk, esküvőn, szép volt. Utána 9 órakor Mervó Tomi tejfakasztó bulijába mentem Gáborral. Sokan voltak, jól éreztem magam, sokat beszélgettem, pl. Csókay Bencével. Gábor azt mondta, neki sokan mondták, akikkel régebben nem találkoztam, hogy sokat fejlődtem. Pénteken tovább tudtam aludni, mert nem jött Zita. Sajnos Timi sem volt egész héten. Délután 6-ra Gáborékhoz mentem, Gabó szülinapi bulijára. Aranyos volt, Mici Mackós labdát kapott tőlem. Orsi nagyon finomat főzött. Szombaton pihentünk, aztán Ördögoromba jöttünk, elmentem pedikűröshöz, sajnos megint begyulladt a körmöm. Vasárnap Gábor nap volt az Ördögoromban (Gabó, apa, Gábor), sajnos Ági még nem tudott jönni, beteg. Itt volt Csaba Laci és Eszter is. Apáék találtak a hűtőben egy üveg mustot őszről, nagyon finom volt!

3 éves vagyok, szülinapom van! 2012 03 23

Az Ördögoromban mostanában folyton 2 mókus játszik, nem is félnek, itt az egyik: 2012 03 24 Mókus

4 thoughts on “

 1. A kis csaláod Gáborjait ezúton is üdvözlöm. Neked gratulálok az íráshoz. A mókus aranyos , én is akarok egyet. Nem szaporodnak mostanában?

  • Éljenek a Gáborok!
   A minap a BME-Építőkar Dékáni hivatalában jártam. Kollár Anikó – aki amolyan pótanyánk volt anno – egyből emlékezett az évfolyamunkra amikor 15 év elteltével pár hete rátelefonáltam…
   Nem hallotta mi történt, ezért átküldtem neki a blog címét.
   Puszil, sok sikert és kitartást kíván!
   Talán nem veszi rossz néven, ha idemásolom a levelét amit a blog nézegetése után írt:

   „Köszi Zoli,
   olvasgatom, hát…az élet szép! Amíg van, feltétlenül.
   Az ember ilyenkor elgondolkodik, hogy min is nyafog tulajdonképpen? Na ugye.
   Akármi történt Petivel, ugyan olyan piszok jó képű, mint 15 éve! 🙂
   Szia, jó hétvégét!
   Anikó”

   Hajrá Peti, gyerünk Kapitány!

  • Judit, holnap elmesélik Neked a buszon, es az egyik honlap, izgalmas dolog, http://gerincmento.hu/
   És a leírásból: Schümperli-féle Atlasprofilax® masszázs pl. alkalmas lehet:
   – kialakult lúdtalp megszűnése műtét nélkül (felnőtt korban is)
   – medence helytelen pozíciója miatti lábhosszúság különbségek végleges megszűnése
   – a gerinc kiegyenesedések, ferdülések és tartásproblémák megszűnése (gerincsérvek spontán gyógyulása is) folyamatos kezelések nélkül akár életre szólóan
   – ismeretlen okból évek-évtizedek óta fennálló és kikezelhetetlen krónikus fejfájás megszüntetése, stb.
   (A http://www.atlasprofilax.hr honlapon több száz orvosilag dokumentált eset olvasható, valamint a zágrábi központban a folyamatosan bővülő dokumentáció is megtekinthető).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .