Szombaton voltunk cipőt venni Ágival, nagyon csinosat vett, nekem is tetszik.  Bánhidy Jojó és Faluvégi Andris volt nálunk szombaton este, késtek, mert Andris műtőben volt. Ági pizzát sütött, beszélgettünk, jól sikerült. Vasárnap Ördögorom, ebéd után hármasban sétáltunk nagyot (apa, Ági és én).  Ágit most először vittük el a kőbányához, tetszett neki. Találkoztunk piknikelőkkel, Ági azt mondta, ő is szívesen sütne a dombtetőn szalonnát. Hazajöttünk, kint voltunk a kertben, fociztunk, rajzoltunk a betonra, Gabó, Ági, apa, én, Orsi, Gábor, mindenki részt vett benne, mára mosta el az eső.  Húzódzkodni próbáltam megint.  Féléven belül meglesz! Együtt meditáltunk négyen, Áginak sikerült, nekem nem, de hétfőn nekem sikerült, változó, majd belejövünk, megtanuljuk.

Hétfőn voltam logopédián, jó volt, megismételtük a múlt heti tesztet. Aztán úsztam, egyedül, egy kilométetr, ötszáz métert, lefáradtam, ennyit még sosem úsztam.  Az OORI-ban hétfőn nem volt áram, az öltözőben sötét volt például.

Csaba Anikó: Péter hétfőn úgy jött haza úszásról, hogy azt nem tudta megmondani, hány métert úszott, de fel tudta diktálta Gábornak, hogy hány hossz volt, így: 4, 1, 2, 2, 1, 4, 1, 8, 2, 16, 2, 8, 1, 4, 1, 2, 1, 1. Erre pontosan emlékezett. Mivel 25 méteres a medence, kiszámoltuk, hogy 1500 métert úszott.

Fáradt voltam hétfőn, de nagyot aludtam. Kedden volt rezgés, aztán Móni következett, most nem fájt, nem volt görcsös. A lovaglásnál fájt a térdem, van rajta egy seb. Timi állandóan lemondja, megint elmaradt az óránk sajnos. Hazajöttünk az Ördögoromba, itt volt Lacibaba és Gabó, ő itt is aludt. Meg kellett néznem a fürdését, úszott a fürdőszoba. Ma itt volt Zita, nehezebb feladatokat adott, ő is észreveszi, hogy jobb a memóriám. Ebéd után megint fociztunk Gabóval, édes.

KőbányaÁgi, apa, sétaAszfaltrajzolás Fél év!Súlyemelés...Ujra itt a tavasz!

Pénteken este egyedül mentem úszni a Kondorosiba, mert apa Kecskeméten versenyzett (apa hét számban lett első, büszke vagyok rá).  Egy órát úsztam.  Tömeg volt az OORI-ban szombaton, mert sportbemutató nap volt, ki lehetett próbálni sportokat. Én kajakoztam, tandem-bicikliztem, vívtam és a  súlyemelést próbáltam ki.  Eljött Ági, Gábor teljes család és anya. Érdekes volt, a bicikli először jól ment, aztán lecsúszott a lábam ötször legalább. Este DVD-ket kölcsönöztünk Ágival, egy stroke-s filmet, akit meglőttek, és elvesztette az emlékezetét, Harrison Ford volt a főszereplő, „Csak egy lövés”  a címe, a másik film a Kilenc és fél volt. Érdekes volt a Ford-os film, én is hasonlóan voltam az OORI-ban az afázia miatt. Vasárnap az Ördögoromban voltam, Ági lánybulin volt, de  4-kor találkoztunk az orchidea – kiállításon. Este moziban voltunk, szar film volt. Hétfőn jó napom volt, a logopédia is jól ment és sokat , 46 hosszt úsztam.  Kedd is jó volt, nagyon szeretem a lovaglást. Szerdán rosszul aludtam, ezért fáradt vagyok, de ennek ellenére jól ment a torna Timivel. A Facebook-on cseréltük a Timeline képet anyával és tettünk fel új profilképet  is. Újra sokat fényképezek, a telefonommal.

Almafa 2, ÖrdögoromÖrdögorom, almafákTulipánok, Ördögorom

Szombaton húsvét volt. Együtt voltunk mindannyian, finom sonkát ettünk és finom vörösbort, pezsgőt ittunk, a torma jó csípős  volt.  Az egyéves Lacibabát is köszöntöttük. Vasárnap Csepelen Nándi (Ági apukája) főzött, halászlé volt és kakasleves, én mindkettőből ettem. Végül sonkát kaptunk. Utána elmentünk autóval  Péterékhez,  Zalán, Kata és mi, egy kocsival. Trambulinjuk van, nagyon nagy, ugráltunk, én is és Zalán is. Hétfőn először a temetőbe mentünk, ott találkoztunk apáékkal, Gáborékkal. Aztán Hajóssyékhoz mentünk mindannyian, mint mindig.  Már ott voltak Csaba Laciék is. Locsolkodtunk, sonkát kaptunk, jól éreztük magunkat! Délután Ági anyukájához, Edithez mentünk, beszélgettünk és újra locsolkodtam.

Tegnap kényelmes nap volt, mert Timi nem ért rá. Megint itt voltak a mókusok ma reggel! Ma a logopédia jól ment, Zita megdicsért! Aztán labdáztam a kertben, és húzódzkodni próbáltam a hintán, még nagyon nehéz! Ennyi történt.

húsvét vasárnap:

a medve, ági, és benkő nóri zalán kezébenhúsvéti ebéd előttZalán ugrálcseresznyefa Ági szüleinélbarna medve, Péter, ÁgiPéter in the air

Tegnap jó volt, stukkoltam apa és én a kertben. Hetet sikerült, itt a videó! Utána meg „medencefociztunk”.

Ma reggel kint volt nálunk a rendőrség! Apát keresték, homoktövis –olaj volt az ok. Postán adták fel a rendelést, ami összetört, és kifolyt. Megijedtek a postán, hogy mi ez, és kiszállt a rendőrség. Apának be kellett mennie a központba, ott várta még egy rendőr- és két tűzoltóautó, hét tűzoltóval. Ki akarták üríteni a Vásárhelyi utcai postát, Gabó nagyon élvezte. Megnyugodtak, apa és Gabó hazajött, várunk egy másik csomagot e helyett.

Szerdán voltam Piliscsabán cranioszakrális mazzsászon, kétórás volt, ellazított, de nagyon messze van, sajnos. Tegnap jól ment Timivel a torna, megdícsért, újra kaptam kinezotapinget a vállamra és a lábamra, Timi tette fel. Ma Zita is elégedett volt.

Jó az akupunktúra, azt hiszem, úgy érzem, a zuhany alatt jobban, magasabbra tudom felemelni a jobb karom.  Ma délután Hares megműtötte a lábamat, így nem megyek táncolni.  Laci baba ma egy éves, délután buli lesz az Ördögoromban.

Medencefoci!

 

Begyulladt a körmöm, nem tudok úszni menni, így volt időm, Ágival elmentünk hétfőn és kedden is egy „mágushoz”, este 8-ra. Hétfőn jó volt, jó meglátásai voltak, ráérzett, mit érzek, hogy érzem magam. Hétfőn nagyon ráérzett, kedden nem annyira.Nincs Móni, de Timi szerdán már jött, jó, sokat gyakoroltunk, mert látszódott a kimaradás, csúnyábban jártam.  Csütörtökön hiába mentem az OORI-ba, nem volt Bálint Éva, úszni nem tudtam, így Mészáros Gabival beszélgettem, megpróbál munkát szerezni, keresni nekem.  Délután Borinál voltam masszázson, este7-kor  jött Timi. Pénteken sűrű program van, Zita jött, aztán együtt mentünk akupunktúrára, Éles Csaba jött értem a Bartók Béla útra. Aztán gyorsan rohantunk talpmasszázsra, délután tánc kimaradt, már lassan egy hónapja nem voltunk. Este 7-kor Ági gimnáziumi osztálytársai jöttek Csepelre hozzánk, nagyon jó volt, sajnos nekem lázam volt.

Szombaton ½ 7-kor keltünk, mert „családi” busszal mentünk, rokonok Szarvasra, Csaba nagyapa 90 éves szülinapját köszönteni. 31 ember jött el. Csaba Laci kvízkérdéseket állított össze az útra, én is fejtettem meg! Jó volt az utazás is, meséltek történeteket. Ebédeltünk, énekeltünk,  jól  telt a nap. Estére nagyon elfáradtam. Vasárnap ezért pihentünk, Ágiéknál voltunk, beszélgettünk, Edit elutazott egy hétre Madridba.

2012 03 31 ÚtközbenApi, Csaba Gábor 2012 04 03 Szarvas, 2012 03 31A torta Családi mesék...A család, 2012.03.31. Szarvas Fotózáshoz készülődünkAntonka, Pista bácsi, Szarvas 2012 03 31Apa, fia... , Szarvas 2012 03 31Együtt, Szarvas 2012 03 312012 03 31 Köri partÉs még egyszer a Család

Gábor, Peti, Gabó 2012 03 31Gabó 2012 03 31Api