Szombaton húsvét volt. Együtt voltunk mindannyian, finom sonkát ettünk és finom vörösbort, pezsgőt ittunk, a torma jó csípős  volt.  Az egyéves Lacibabát is köszöntöttük. Vasárnap Csepelen Nándi (Ági apukája) főzött, halászlé volt és kakasleves, én mindkettőből ettem. Végül sonkát kaptunk. Utána elmentünk autóval  Péterékhez,  Zalán, Kata és mi, egy kocsival. Trambulinjuk van, nagyon nagy, ugráltunk, én is és Zalán is. Hétfőn először a temetőbe mentünk, ott találkoztunk apáékkal, Gáborékkal. Aztán Hajóssyékhoz mentünk mindannyian, mint mindig.  Már ott voltak Csaba Laciék is. Locsolkodtunk, sonkát kaptunk, jól éreztük magunkat! Délután Ági anyukájához, Edithez mentünk, beszélgettünk és újra locsolkodtam.

Tegnap kényelmes nap volt, mert Timi nem ért rá. Megint itt voltak a mókusok ma reggel! Ma a logopédia jól ment, Zita megdicsért! Aztán labdáztam a kertben, és húzódzkodni próbáltam a hintán, még nagyon nehéz! Ennyi történt.

húsvét vasárnap:

a medve, ági, és benkő nóri zalán kezébenhúsvéti ebéd előttZalán ugrálcseresznyefa Ági szüleinélbarna medve, Péter, ÁgiPéter in the air

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .