Tegnap jó volt, stukkoltam apa és én a kertben. Hetet sikerült, itt a videó! Utána meg „medencefociztunk”.

Ma reggel kint volt nálunk a rendőrség! Apát keresték, homoktövis –olaj volt az ok. Postán adták fel a rendelést, ami összetört, és kifolyt. Megijedtek a postán, hogy mi ez, és kiszállt a rendőrség. Apának be kellett mennie a központba, ott várta még egy rendőr- és két tűzoltóautó, hét tűzoltóval. Ki akarták üríteni a Vásárhelyi utcai postát, Gabó nagyon élvezte. Megnyugodtak, apa és Gabó hazajött, várunk egy másik csomagot e helyett.

Szerdán voltam Piliscsabán cranioszakrális mazzsászon, kétórás volt, ellazított, de nagyon messze van, sajnos. Tegnap jól ment Timivel a torna, megdícsért, újra kaptam kinezotapinget a vállamra és a lábamra, Timi tette fel. Ma Zita is elégedett volt.

Jó az akupunktúra, azt hiszem, úgy érzem, a zuhany alatt jobban, magasabbra tudom felemelni a jobb karom.  Ma délután Hares megműtötte a lábamat, így nem megyek táncolni.  Laci baba ma egy éves, délután buli lesz az Ördögoromban.

Medencefoci!

 

One thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .