Farsangolás

Farsangon voltunk pénteken. Ági macskának öltözött, és én vadászpilóta voltam.  Sajnos a freeblog fullon van, nem tudunk képet feltenni, nemsokára indul  –  folytatódik az én oldalamon a blog (www.csabapeter.hu ), készítjük elő. Nagyon jó volt, három órakor mentünk haza, táncoltam. Szombaton „rezegtettem”, egyedül voltam, köszönöm Szilárd Zsuzsának a lehetőséget.  Este punnyadtam, nem mentünk el Xénia szülinapi bulijára. Vasárnap kirándultunk Ágival, és újra megpróbáltam kis sárkánnyal sárkányozni. Jobb kézzel próbáltam irányítani, jobban ment, mint tavaly. A tatai tónál voltunk, sétáltunk, sütött a nap. Nehezen jutottunk be délben az Ördögoromba, mert nem volt távirányítónk, de a kiskaput ki tudtuk nyitni, anyáék nem voltak itthon. Ma, szerdán újra TM (meditáció) volt az Ördögoromban, hatan voltunk.

Laza hét volt, mert hét elején még nem volt Móni és Gelányi Laci. Szerdán sétáltunk a hóban Ágival Csepelen, remek volt, be volt fagyva a Duna, 20 cm hó volt. Csütörtökön Pölössel és Gáborral beszélgettünk a kocsmában, megint én hoztam – vittem Gábort.Péntek a szokásos, voltunk táncolni, aztán a Művész moziban voltunk. A legjobb dolog, hogy szombaton apával síelni voltunk a Mátrában, nagyon jó volt! Háromszor mentünk föl. Busz vitt föl Mátraházáról, először kisbusz, aztán át kellett szállni egy újabb buszra. Jó volt. Kékesen kék pálya volt  (apa humora),  1015 méter magasan voltunk. Vasárnap családi nap volt, anya lángost sütött, profi volt! Jött Csaba Esztó is Bocikával. Apa este visszavitte a Ceragem ágyat Culuskának, köszönöm, sokat használtuk! Ma délelőtt OORI, reggel friss voltam a logopédián és úszáson, a torna is jól ment, de már fáradt voltam. Utána még elmentem a  Gellérthegy utcába, a postára , átvettem ajánlott levelet! Egyedül  intéztem!

Sajnos a blogba nem tudunk képet feltölteni, betelt!

Jó volt a síelés. Gáborék elmentek, mi tovább maradtunk. Én síeltem, Ági snowboardozott, Apa síelt. Nagyon élveztük.

A sípályán Együtt, síelés után Otthon - síelés után

Újra itthon. Pénteken és szombaton dolgoztam. Az amerikai iskolában volt úszóverseny, időt mértem. Nagyon élveztem, és még pénzt is kaptam 🙂

2012 02 04 Időmérés úszóversenyen 2012 02 04 Csaba team munkában

Szombaton végig esett a hó! A hét nyugis volt, e-maileket néztem, kondiztam (a kisdunaparton), uh. most izomlázam van. Szerdán felmentem a Normafára síelni apával, nagyon jó volt. Csütörtöktől-Vasárnapig pedig minden nap Transcendentális Meditáció (TM) tanfolyamon vagyunk, meditálni tanulunk.

Péter