Laza hét volt, mert hét elején még nem volt Móni és Gelányi Laci. Szerdán sétáltunk a hóban Ágival Csepelen, remek volt, be volt fagyva a Duna, 20 cm hó volt. Csütörtökön Pölössel és Gáborral beszélgettünk a kocsmában, megint én hoztam – vittem Gábort.Péntek a szokásos, voltunk táncolni, aztán a Művész moziban voltunk. A legjobb dolog, hogy szombaton apával síelni voltunk a Mátrában, nagyon jó volt! Háromszor mentünk föl. Busz vitt föl Mátraházáról, először kisbusz, aztán át kellett szállni egy újabb buszra. Jó volt. Kékesen kék pálya volt  (apa humora),  1015 méter magasan voltunk. Vasárnap családi nap volt, anya lángost sütött, profi volt! Jött Csaba Esztó is Bocikával. Apa este visszavitte a Ceragem ágyat Culuskának, köszönöm, sokat használtuk! Ma délelőtt OORI, reggel friss voltam a logopédián és úszáson, a torna is jól ment, de már fáradt voltam. Utána még elmentem a  Gellérthegy utcába, a postára , átvettem ajánlott levelet! Egyedül  intéztem!

Sajnos a blogba nem tudunk képet feltölteni, betelt!

2 thoughts on “

  1. Gáborral arról beszélgettünk, mlyen könnyen természetesnek vesszük, megszokjuk a jó dolgokat! Két hónapja nagyon örültünk, hogy Péter egyedül eljött egy címre, kocsival a Belvárosba. És ma volt az OORI-ban, utána elment az I. kerületben a postára, vitte az értesítést az ajánlott levélről, kiváltotta, hazajött az Ördögoromba, és este hazament Csepelre!

    • Azért az így jó, hogy az ember a rosszat szelektálja az agyában és egyre természetesebb a siker. Kívánok még még további sok sikert, jó élményt és szeretetet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .