Balaton, pihenés, szabi

7 rolunk

1306005013060094

13060067pannonhalma agitol

Csaba Anikó
Múlt héten sokat dolgoztam Péterrel, a régi ismerőseinek a címét varázsoltuk ki a laptopjából, hogy e-mailt tudjunk nekik küldeni. Már hosszú idő óta esedékes volt, nagyon tartottam tőle, mert korábban azt láttam, Péter nagyon bizonytalan a számítógép használatában, és enyhén szólva én sem vagyok profi, de kellemes meglepetés, nagy öröm ért. Jó volt látni, milyen határozottan mozog ezen a területen is, biztos kézzel keres a régi munkákban, fileokban, áttekinthető rendszerben tárolja az új leveleit, a kontaktjait, képeit.
Orsi azt mondta, régi videókat nézegettek Gáborral, és úgy látják, mára Péter – persze ha laza, nem izgul, ugyanúgy beszél, mint régen, a hangszíne, a szófordulatai semmit sem változtak.
Péter és Ági Orsiékkal szombaton Balatonra mentek egy buliba, és lent is maradtak. Pihennek, persze SUPolnak, paddle-znak, sok programjuk van. Telefonon, skype-n tartjuk a kapcsolatot, innen tudjuk, hogy Esztónál aludtak, találkoztak Szonyáékkal, kedd este Diana Krall koncerten voltak Veszprémben. Tegnap elindultak a Fertő tóhoz, este beszéltünk, megálltak Pannonhalmán, megnézték az apátságot, és az ottani panzióban maradtak éjszakára. Péter élvezi a pihenést, rá is fér. Szombatra dolgozós programjuk van, Balatonszabadi-Sóstón lesznek,  SUP ( STAND UP PADLE) jógaoktatás lesz délután, egy jógaoktató tartja. Péterék is adnak deszkákat hozzá, és persze a gyakorlatokban is részt vesznek majd. Azt tervezik szombat este vagy vasárnap jönnek haza.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .