Christinke, Dávid, Gabó négyéves, mozi

Kedves Blogolvasók! Sajnos még mindig nem működik a freeblog (nem csak nálunk), bár az a hír járja, lassan ki  is tudják javítani.

P1050929

a 1303002413030029

Pedro: 10 napja jól alszom. Pénteken apuval úsztam. Kicsit fáztam, nem ment olyan jól. Szombat délelőtt telefonon felköszöntöttük Gabót. Este Krisztinkénél és Dávidnál voltunk, odaadták az esküvői meghívót. Sokat beszélgettünk, később megérkezett Eszter és Gergő is. 10 után Eszter, Ági és én továbbindultunk egy étterembe, beszélgetni, éjfél után mentünk haza. Vasárnap Ágival délelőtt ajándékot vettünk Gabónak, aztán Editékhez mentünk ebédelni, halászlé és más finomságok voltak. Délután Orsiékhoz mentünk a három Gábort köszönteni. Gabó nagyon örült az ajándékunknak két órát, aztán véletlenül ráléptem az autóra, ami eltört. Jól éreztük magunkat. Utána a Mammutba mentünk moziba, nem tetszett a film, amit megnéztünk.

Hétfőn a Fürge Lábak telefonált, hogy betegség miatt nem lesz óra, így ráértem és Csepelen visszavittem az autót, szégyelltem magam, mert nem mondtam meg, hogy ráléptem, csak azt, hogy kicsit játszottunk és elromlott. Kicserélték. Logopédia következett Budakeszin, kavarodás volt, végül egy hallgató tesztet csinált velem. Úszás következett, majd egyenesen Edithet mentem 5-re tanulni. És ezután mentem haza.

Kedden brutális volt a hó, nem volt otthon kenyerünk, elmentem érte a boltba, aztán sebtében mentem a Homasitába, ahol 4 órát dolgoztam. Rohanás volt, most már jobban kiismerem magam. Munka után Rádzsa jóga, aztán a Lidl-be bevásároltam, még elmentem a Sparba, jó későn értem haza.

Ma délelőtt fürge lábak, aztán Zita és Ördögorom következett, Gabó és Lacika itt volt, Gabó már nagyon várta a csereautót. Délután sokat játszottam a gyerekekkel.

Egerszalók

Vasárnap Gáborékkal Egerszalókra utaztunk. Délben megálltunk Egerben, ahol a Várban ebédeltünk egy étteremben nagyon finomat. Sétáltunk a városban egy kicsit, jó idő volt. Ezután kb. 4-re megérkeztünk az egerszalóki hotelbe, amely szép helyen épült. Rögtön szaunázni mentünk, ami jó relax volt. Ezután egy kicsit úsztam is.  Este közösen vacsoráztunk a szálloda éttermében, ahová elegánsan felöltöztünk, inget vettem. Éjszaka jót aludtunk, bőséges reggeli, majd szauna és úszás következett. Ezután újra pihenés. Délután Ági masszázsra ment (ajurvédikus), én meditáltam a helyi dzsungelben. Jó volt, egyedül voltam. Megint egy jó hangulatú közös vacsora zárta a napot. Kedd reggel úszás közösen, majd bementünk Egerbe, megnéztüka bazilikát, ahol imádkoztunk. Egerben ebédeltünk, majd hazaindultunk. Gabót elhoztuk az oviból, puszit adott, kis játék a Tájékban. Ezután az Ördögoromba jöttünk beköszönni, már rég találkoztunk. Szerda reggel Fürge lábak, később Zita, mindkettő jól ment.
Juditnak üzenem, hogy alakulok, egyre jobban érzem magam a Fürge lábak kezelések alatt. Szonya, most szünetel egy ideig a TRX.

Amerikai iskola – úszóverseny, mindennapok

P1050844

 

 

 

 

 

P1050845

P1050840

Csütörtökön ismét dolgoztam, kemény volt, el is fáradtam. Pénteken Fürge lábak, majd délután masszázs, utána Edittel, könyvből olvastunk. Estére anyáékhoz mentem aludni, mert másnap korán kellett kelni.
Szombaton úszóversenyen időt mértem az Amerikai Iskolában, úgy mint tavaly. Volt egy kis zsivaj, a gyerekek egymást biztatták. A szünetben egy tornateremben ebédeltünk, ahol egy kicsit kosaraztam Gergővel. Jól ment, több kosarat is dobtam. Szinkronúszó bemutatót is tartottak a versenyen, az edzőjük régi ismerősöm volt.
Vasárnap az Ördögoromban ebédeltem, Ági a filmkésztésről hallgatott előadást a hétvégén (Alan Parker).
Hétfőn Fürge lábak, Zita az OORI-ban délelőtt, utána úszás. Kedden piacra mentem, kacsacombot és zöldségeket vásároltam. Délután Editnél tanultunk, majd Radzsa jóga következett. Este moziba mentünk, egy régi dokumentumfilmet néztünk meg. Szerda Fürge lábak, majd Zita és ebéd az Ördögoromban. Kicsit elfáradtam.