Christinke, Dávid, Gabó négyéves, mozi

Kedves Blogolvasók! Sajnos még mindig nem működik a freeblog (nem csak nálunk), bár az a hír járja, lassan ki  is tudják javítani.

P1050929

a 1303002413030029

Pedro: 10 napja jól alszom. Pénteken apuval úsztam. Kicsit fáztam, nem ment olyan jól. Szombat délelőtt telefonon felköszöntöttük Gabót. Este Krisztinkénél és Dávidnál voltunk, odaadták az esküvői meghívót. Sokat beszélgettünk, később megérkezett Eszter és Gergő is. 10 után Eszter, Ági és én továbbindultunk egy étterembe, beszélgetni, éjfél után mentünk haza. Vasárnap Ágival délelőtt ajándékot vettünk Gabónak, aztán Editékhez mentünk ebédelni, halászlé és más finomságok voltak. Délután Orsiékhoz mentünk a három Gábort köszönteni. Gabó nagyon örült az ajándékunknak két órát, aztán véletlenül ráléptem az autóra, ami eltört. Jól éreztük magunkat. Utána a Mammutba mentünk moziba, nem tetszett a film, amit megnéztünk.

Hétfőn a Fürge Lábak telefonált, hogy betegség miatt nem lesz óra, így ráértem és Csepelen visszavittem az autót, szégyelltem magam, mert nem mondtam meg, hogy ráléptem, csak azt, hogy kicsit játszottunk és elromlott. Kicserélték. Logopédia következett Budakeszin, kavarodás volt, végül egy hallgató tesztet csinált velem. Úszás következett, majd egyenesen Edithet mentem 5-re tanulni. És ezután mentem haza.

Kedden brutális volt a hó, nem volt otthon kenyerünk, elmentem érte a boltba, aztán sebtében mentem a Homasitába, ahol 4 órát dolgoztam. Rohanás volt, most már jobban kiismerem magam. Munka után Rádzsa jóga, aztán a Lidl-be bevásároltam, még elmentem a Sparba, jó későn értem haza.

Ma délelőtt fürge lábak, aztán Zita és Ördögorom következett, Gabó és Lacika itt volt, Gabó már nagyon várta a csereautót. Délután sokat játszottam a gyerekekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .