Minyon szülinap, munka, tollbamondás

Szombaton elmentünk a John Bullba öten, Nándi, Pölös, Gábor, Ági és én. Sokan voltak, mert angol foci ment a TV-ben. Orsi és Zozika balettet néztek az Operaházban, ezért később jöttek oda. Ezután a KÖZÉRT bisztróba mentünk Minyon és Kinga születésnapjára. Kellemes volt a buli, a végére alig fértek be a terembe. Vasárnap közös ebéd volt az Ördögoromban, ahol Gabóval sokat játszottam, nindzsásat. Hangosak voltunk, de Lacóka olyan mélyen aludt (2,5 órát), hogy nem ébredt fel. Hétfőn Fürge Lábak Vikivel, nagyon jó volt. Utána logopédia Zitával az OORI-ban, kicsit fáradt voltam. Zita után úsztam egy jót. Este még Edittel volt logopédia, tollbamondást és olvasást gyakoroltunk. A végére jól elfáradtam. Kedden délben újból dolgozni mentem, most a falra kellett árut feltöltenem. A munkatársak aranyosak, segítőkészek. Közben apa is megjött, mert a slusszkulcsom nem zárta a központi zárat, elvitte megjavíttatni, hála Istennek, jó lett. Szerda reggel Fürge lábak, utána logopédia Zitával új helyen, ahová odataláltam. A végére jól elfáradtam. Anyuéknál ebédeltem, ahol Lacóka és Gabó is ott volt, aranyosak voltak. Este még Óbudára mentem Mónihoz, aztán haza Csepelre.

Új hét, új napirend, DOLGOZÁS

Farsangon voltunk szombaton Ágival. Ági férfinak öltözött, és én mexikói bűnözőnek. Táncoltam, jól éreztük magunkat. A legjobb jelmeze a fogtündérnek volt. Vasárnap az Ördögoromban ebédeltünk, sajnos Lackó és Gabó beteg, így Gáborék nem jöttek. Itt volt Éles Csaba, velünk ebédelt ő is, jót beszélgettünk. Este az Arénába mentünk moziba (Die Hard),  kicsit volt különleges a film. Izgalmas új hét kezdődött, hétfőn 10-re kellett mennem a Fürge lábakhoz, nagyon jó volt. Utána beszélgettünk Mészáros Évával, hétfőn a Zita lesz három hónapig Éva órája helyett. Aztán Budakeszin úsztam, utána Csepelen, Edittel tanultam. Jó volt, köszönöm.

Kedden délben a munkahelyemre mentem, négy órát egy üzletben fogok dolgozni, nagyon hálás vagyok. Kedvesek voltak az emberek. Először Attilával együtt tüzetesen megnéztük az üzletet, mi hol van. Három embert is kiszolgáltam, megmutattam, hol találják, amit keresnek. Nagyon izgalmas volt, élveztem. Szerdán jól ment a logopédia Zitával, „ötöst” kaptam. És a Fürge lábak is jó volt utána. Most egy pár hónapig kimaradnak a korábbi „torna”órák, hogy meg tudjuk ítélni a Fürge lábak hatékonyságát. Ezért is tudok dolgozni. Anyáék elvitték Rozit megfürdetni, nagyon szép tiszta lett a szőre. Ma az Ördögoromban voltam, itt volt Gabó is, jót játszottunk bent és a kertben is. Apa végre le tudta fényképezni a vörösbegyet, már sokszor próbáltuk, de mindig elrepült.

Hóesés, séta, Fürge lábak, Vadasparkban fotózás, egyedül

ReggelMagasles, egyedül voltam, de felmásztamPanorama fentről

 

 

Szerda délután megnézett – megvizsgált egy terapeuta a Fürge Lábak Alapítványban. A Nők lapjában olvastunk róluk. Elölről, szinte nulláról kell kezdeni sok gyakorlatot, mert rossz mozgások idegződtek be, kicsit hasonlít a Dévény Anna módszerre, Viki is azzal kezdte, abból alakította ki ezt a tornát. Új módszer, ma már 10 terapeuta dolgozik nála, az ő módszerével. Úgy néz ki, jó, pl. a lapockámat kell megerősíteni, Móni statikus masszírozást csinál, Viktória pedig velem közösen dolgozik. Más izmot fejleszt, amiket eddig nem használtam. Utána este Mónihoz mentem. Csütörtök a szokásos, apa bejött az úszásra, filmezett, jól éreztem magam. Délután még pingpongoztam, jó volt. Este orvosnál voltam, jó sokat kellett várni. Utána kocsmában voltunk Bánlaki Tamás, Éles Csaba és Aklan Gyuri, jót beszélgettünk. Pénteken logopédia, jól ment, Gabó és Lacika is itt volt, édesek mindig. Délután Gelányi Laci volt Csepelen, késett. Kértem, hogy ne legyen elektromos kezelés a jövőben.  Szombaton meditáltam, ötször, Dankó Tibivel voltam egy gyakorlaton, ott találkoztam egy Kaffkás iskolatársammal is. Este hatan elmentünk beszélgetni. Vasárnap kirándultunk Ágival, nagyon szép volt, brutális mennyi hó esett, elestem. A cipő nem volt jó, csúszott, a bakancs az Ördögoromban maradt. Elmentünk Edithez, grapefruitot ettem, imádom, isteni volt. Ettem disznónyakat. Havat takarítottunk Ágival az utcán, csináltam leckét délután. Ma 10-re mentem Fürge Lábakhoz a városba, utána Budakeszire mentem, de logopédia nem volt, így a Vadaskertben fényképeztem. Felmentem a lesre, kicsit csúszott, nagyon szép volt a táj. Aztán Anettel eljöttünk az Ördögoromba, tornáztunk.

TRX, úszás, logopédia, jóga, videók – jó hetem volt

Jóga 1, 2013 02 06Jóga Orsival, 2013 02 06

Szombaton semmit sem csináltam, kikapcsoltam. Piacon voltam, egyedül bevásároltam, Ági felírta egy cédulára, amit meg kellett vennem. Vasárnap gyalog átmentünk Ági szüleihez, ahol Nándi főzött kakaslevest, ami nagyon finom volt, kaptunk még fasírtot, ami szintén nagyon ízlett. Hétfőn apával mentünk úszni Budaörsre. Mellúszással kezdtem, víz alatt úsztam 25 métert, ezután gyorson is átúsztam levegő nélkül a medencét. Majd delfinezve is megcsináltam a víz alatti úszást. Jól éreztem magam. Egyedül húztam fel a békalábat, most először!, amivel még gyorsabb voltam. Ördögoromban ebédeltem, ahol Gabóék is ettek, utána jót játszottunk. ½ négyre jógázni mentem Csepelre, telt ház volt, nagyrészt öreg nők voltak. Nem sikerült túl jól ez a jógázás, nem tudtam csinálni a gyakorlatokat. Kedden minden jól sikerült, Móni masszázsa nem is fájt csak egy kicsit. Jólesett a speedfitness is. Később Radzsa jógára mentem, ahol elmondtam, hogy mesterséges kómában voltam négy éve. Három álmom volta a kómában, egy ötvenes évek budapesti vonatkozású, a másik egy küzdelmes sportverseny, a harmadik álmomban tengeren voltam.
Szerdán reggel Gelányi Lacival tornáztam, a jobb kezem ujjait kétszer is megmozgattam. Ma Zita megdicsért, hallás után kellett ragokat javítanom, sikerült, majd Orsival jógáztunk a nappaliban, a gyerekek is beálltak a végén.