Új hét, új napirend, DOLGOZÁS

Farsangon voltunk szombaton Ágival. Ági férfinak öltözött, és én mexikói bűnözőnek. Táncoltam, jól éreztük magunkat. A legjobb jelmeze a fogtündérnek volt. Vasárnap az Ördögoromban ebédeltünk, sajnos Lackó és Gabó beteg, így Gáborék nem jöttek. Itt volt Éles Csaba, velünk ebédelt ő is, jót beszélgettünk. Este az Arénába mentünk moziba (Die Hard),  kicsit volt különleges a film. Izgalmas új hét kezdődött, hétfőn 10-re kellett mennem a Fürge lábakhoz, nagyon jó volt. Utána beszélgettünk Mészáros Évával, hétfőn a Zita lesz három hónapig Éva órája helyett. Aztán Budakeszin úsztam, utána Csepelen, Edittel tanultam. Jó volt, köszönöm.

Kedden délben a munkahelyemre mentem, négy órát egy üzletben fogok dolgozni, nagyon hálás vagyok. Kedvesek voltak az emberek. Először Attilával együtt tüzetesen megnéztük az üzletet, mi hol van. Három embert is kiszolgáltam, megmutattam, hol találják, amit keresnek. Nagyon izgalmas volt, élveztem. Szerdán jól ment a logopédia Zitával, „ötöst” kaptam. És a Fürge lábak is jó volt utána. Most egy pár hónapig kimaradnak a korábbi „torna”órák, hogy meg tudjuk ítélni a Fürge lábak hatékonyságát. Ezért is tudok dolgozni. Anyáék elvitték Rozit megfürdetni, nagyon szép tiszta lett a szőre. Ma az Ördögoromban voltam, itt volt Gabó is, jót játszottunk bent és a kertben is. Apa végre le tudta fényképezni a vörösbegyet, már sokszor próbáltuk, de mindig elrepült.

One thought on “Új hét, új napirend, DOLGOZÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .