TRX, úszás, logopédia, jóga, videók – jó hetem volt

Jóga 1, 2013 02 06Jóga Orsival, 2013 02 06

Szombaton semmit sem csináltam, kikapcsoltam. Piacon voltam, egyedül bevásároltam, Ági felírta egy cédulára, amit meg kellett vennem. Vasárnap gyalog átmentünk Ági szüleihez, ahol Nándi főzött kakaslevest, ami nagyon finom volt, kaptunk még fasírtot, ami szintén nagyon ízlett. Hétfőn apával mentünk úszni Budaörsre. Mellúszással kezdtem, víz alatt úsztam 25 métert, ezután gyorson is átúsztam levegő nélkül a medencét. Majd delfinezve is megcsináltam a víz alatti úszást. Jól éreztem magam. Egyedül húztam fel a békalábat, most először!, amivel még gyorsabb voltam. Ördögoromban ebédeltem, ahol Gabóék is ettek, utána jót játszottunk. ½ négyre jógázni mentem Csepelre, telt ház volt, nagyrészt öreg nők voltak. Nem sikerült túl jól ez a jógázás, nem tudtam csinálni a gyakorlatokat. Kedden minden jól sikerült, Móni masszázsa nem is fájt csak egy kicsit. Jólesett a speedfitness is. Később Radzsa jógára mentem, ahol elmondtam, hogy mesterséges kómában voltam négy éve. Három álmom volta a kómában, egy ötvenes évek budapesti vonatkozású, a másik egy küzdelmes sportverseny, a harmadik álmomban tengeren voltam.
Szerdán reggel Gelányi Lacival tornáztam, a jobb kezem ujjait kétszer is megmozgattam. Ma Zita megdicsért, hallás után kellett ragokat javítanom, sikerült, majd Orsival jógáztunk a nappaliban, a gyerekek is beálltak a végén.

3 thoughts on “TRX, úszás, logopédia, jóga, videók – jó hetem volt

  1. Szia Peti!

    Nagyon jól ment a torna, gondolom azért mert a gyerekek is besegítettek. Jó társaságban minden könnyebb.:)
    Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .