Átköltöztünk!

Itt folytatjuk a blogot, ez az első bejegyzés a csabapeter.hu weboldalon. Remélem gyorsan megszokjátok, szeretni fogjátok, és néha hozzá is szóltok! A cím melletti buborékra kattintva tehetitek meg, illetve a bejegyzés végén van rá lehetőség. Mi is most tanuljuk az oldal kezelését, igyekszünk. A képek a bejegyzésben kicsik, de ha rákattintotok, megnagyobbodnak, a kép alatti ikszre kattintva pedig ismét kicsi lesz.

agitolP1060528  Esztoval okok 13060100OK 13060078 ujra

 

 

 

Hétfőn Balatonra mentünk, 1 hétig voltunk. Lakókocsiban laktunk. Nagyon élveztük, bár kedden és szerdán hideg volt az idő, de ez egyáltalán nem zavart.
Sokat paddleztünk, és még jógáztunk is a paddlen. Csütörtökön voltunk moziban is Füreden, új filmet láttunk, amiben öt bűvész szerepelt. Pénteken Tihanyba mentünk Orsiékhoz aludni. Szombaton Gábor és Orsi versenyzett, mi kimentünk szurkolni nekik. Orsi váltóban szerepelt Krisztiánnal és Szapival, ügyesek voltak. Este buli volt, Gábor 40. születésnapját ünnepeltük Tihanyban. Kondérban főtt a gulyás, jó volt. Másnap Gábor baltával megvágta az ujját, vérzett, orvosnál voltak egész délelőtt, de nem lett nagyobb baj. Letört egy kis csont, de már gyógyul.
Komppal mentünk át a tavon, bankkártyával fizettünk, baki – kétszer vonták le. Remélem, visszautalják. Lángost és palacsintát ettünk, nagyon finom volt. Szemesen találkoztunk Krisztiánékkal, beszélgettünk. Aztán útra keltünk, jöttünk haza. Hétfőn újra Gábort ünnepeltük az Ördögoromban, családi körben, sokan voltunk, kellemes volt.
A szokásos menetrend volt a héten. A Homasitában elégedettek a munkámmal, nagyon örülök, én is szeretek ott dolgozni. Pénteken elmentünk a Hősök terére paddlezni, SUPolni, Eszter, Ági, Kacsa és Szonja. Kicsit szeles volt, de mi mentünk, Eszter is kipróbálta. Utána moziba mentünk, a Supermant néztük meg a Westendben, Ti ne tegyétek! Szombaton lagzi volt, nagyon előkelő, a Kempinskiben tartotta Christinke és Dávid az esküvőjét. Szépek voltak. A ceremónia után elmentünk a kocsmába, én vezettem oda Culuskát, Maricát, Édes Laciékat. A végén jó sokan lettünk. Finom volt a vacsora, jó volt a hangulat. Sokat táncoltam, anyával kétszer is. Vasárnap délután Dunavarsányba mentünk apával, utána kimentünk Ágival Taksonyba, Ági barátnője is odajött. Kint aludtunk, reggel hazavittem Ágit Csepelre és utána mentem az OORI-ba. A héten voltam Fürge lábakon is, nagyon jó volt. Apa ma beszélt Viktóriával, aki  beszámolt arról, hogy haladok. Egyre jobb a lapocka, kilazult. Ha csúnyán tartom a vállam, szóljatok rám, már meg tudom igazítani. Apa azt mondta, ha kiszállok a kocsiból pl., ne induljak el azonnal, meg kell állnom, odafigyelni és megigazítani, elrendezni magam, mert még nem érzem, aztán továbbmenni. A járásomon is dolgoznak. Haladunk. Azt mondták, jó velem dolgozni, mert fegyelmezett vagyok, tűröm a fájdalmat.

 

Legénybúcsú, árvíz, norvég hal

Cudar legénybúcsúján voltam szombaton, délután egykor kezdődött. Sütögetés volt, iszogattunk, pingpongoztunk, kártyáztunk. Én megnyertem a pókert, nyolcan játszottunk. Az elején rosszul ment, aztán mégis nyertem! Örültem. Egy Hummerrel mentünk az éjszakába, jót beszélgettünk, kicsit buliztam.
Egyébként dolgos hétköznapok, úton vagyok folyton. Áradás van, lezárták a rakpartot, hömpölygött a víz, amikor átmentem a hídon. Tegnap este Nándiéknál voltunk, Norvégiában horgászott, ott 26 fok volt!!! Halat készített, nagyon finom volt.
Ma Zitánál nagyon jól ment a logopédia, ragozást gyakoroltunk, ki kellett választanom a és b között, a jót. Ez volt a házi feladat, tegnap nem ment, ma pedig nagyon jól.