Facebook, Pünkösd, paddle – SUPer, Városligeti tó

Városligeti tó, 2013 05 24 Városligeti tavon 2013 05 24

Artmozik éjszakája 2012 05 24

Kattintsatok az alábbi linkre, videót is készítettünk az első Városligeti SUPról:

I. SUP a Városligetben

Előző hét szombat. Editéknél délelőtt együtt néztük a TV-t, amiben szerepeltünk, anya, Ági és én. Jó riportot csinált Pindroch Csaba a Duna TV-ben. Sokan látták és gratuláltak a szereplésért. Az ismétlést a Facebook-on is megosztottam, rengetegen lájkolták. Vasárnap anyáéknál ebédeltünk Gabóékkal, egy nyugis pihenőnap volt.

Szombaton az Omszki tónál voltunk, ahol tolókocsis mozgássérültek wakeboardoztak. Nagyon ügyesen csinálták egy speciális ükőkében, volt aki szaltózott is. Egy közülük kipróbálta a SUP-ot is, ügyesen kajakozott.

Vasárnap Taksonyban voltunk öten a Kis-Dunán (Éles Csabi, Norbi a barátnőjével, Ági és én). Jó messzire elmentünk, kellemes volt. Hétfőn apával Balatonra mentünk, kirándultunk. Végigjártuk az északi oldalt, eljutottunk Vonyarcvashegyig. Az idő kicsit szeles volt, ezért nem tudtunk paddlezni.

Kedden a szokásos, fürge-lábak, majd munka. Élveztem.

Szerda. Fürge lábak, Zita, majd délután találkoztam Gubcsi Lajossal. Együtt ebédeltünk, és közben jót beszélgettünk.

A többi napokon a korábbi menetrend szerint zajlott az életem, FürgeLábak, Zita-logopédus, munka, sok-sok utazás.

Általában jól mentek a gyakorlatok, mindenki megdicsért (Zita és Kata is).

Kicsit fáradt vagyok, de ez a sok utazásnak tudható be, és a FürgeLábaknak is, ahol kicsit fájdalmas gyakorlatok vannak, még izomlázat is kapok utána, de megéri, így fejlődök.

Május 11-én délelőtt leszek a DUNA TV-ben

Benne leszek a TV-ben.
Az OORI sportnapon forgatott a Duna TV, úgy néz ki, szombaton, 11-én vetítik a Duna TV-ben  9:30 vagy 10 órakor délelőtt, azt hisszük az Akadálytalanul műsorban.
Egy hete hétvégén találkoztam Minyonnal, beszélgettünk, az Akváriumban voltunk. Már régen, legalább két hónapja nem találkoztunk. Szerdán munkaszüneti nap volt, elmentünk a csepeli kikötőbe Ágival, és paddle-eztünk. Nagyon messzire elmentünk, kétszer is. Jó volt. Szombaton az Omszki tóhoz kirándultunk, Ági, apa, Gábor, Gabó és Éles Csaba is odajött utánunk. Vasárnap Editnél voltunk ebédelni, anyák napját köszönteni, aztán az Ördögoromba jöttünk. Innen moziba mentünk, de otthagytuk a filmet. Beültünk egy másikra, az meg véres volt. Ma úszni voltam apával Budaörsön, bepárásodott a szemüvegem, aztán lecsúszott, nem élveztem.