Ebéd Nándiéknál, Kézzelfestés

1309001613090034 13090018 13090030

Pénteken a közgáz kollégiumba mentem, ahol a Pálnak – volt évfolyamtársam – születésnapi bulija volt. Nekem az Orsi (évfolyamtársam) szólt, hogy lesz ez a köszöntés. Lefényképeztem Pölös szobájának ajtaját, sokat voltam én is itt. Orsi mesélte, hogy nyáron ő is sokat paddlezett Balatonon. Délután ötre Agniékhoz mentem, ahol felköszöntöttem Boriszt, a keresztfiamat a szülinapján. Vittem ajándékot, egy VUK mesekönyvet vettem az Allee-ban. Szombaton Nándiékhoz mentünk Ágival. Vasárnap Ági a ruhákat rendezte, eltette a nyáriakat, én fotókat válogattam, lustálkodtam.
Új órarendem van, a FürgeLábak más napokon lesz, ma is voltam, ott kezdtem. Zitával új dolgokat csinálunk, kézzel festés – feltöltöttem a képet.

Munkahelyi buli – hétköznapok

Szombaton az Ördögoromba jöttünk anyut meglátogatni, mert csak pár napot volt itthon két német út között. Beszélgettünk, Ági segített apának a tebletjét beállítani. Este moziba mentünk, egy kínai filmet láttunk, ami nagyon unalmas volt, de a színek szépek voltak. ezt a filmet csak félig tudtuk megnézni. Ezután egy jövőben játszódó filmet néztünk meg, ez már jobb volt.
Vasárnap délelőtt otthon SUP-os képeket válogattam és töltöttem fel a Facebookra. Délután vállalati – Homasita – buliba mentünk, jól éreztük magunkat. Jókat ettünk és beszélgettünk. Eldőlt, amit én is akartam, az Üllői úton fogok dolgozni. Ezután a Margit-szigetre mentünk sétálni. Felmásztunk a víztoronyba, ahonnan szép volt a kilátás.
Hétfőn Budakeszin a logopédián festettem, amit Zita megdicsért.

13090041 13090047 13090051

Hétköznapok – új feladat, meccsnézés

esztoek ok

Hétfőtől a szokásos menetrend szerint mentek a dolgok (logopédia, úszás, stb.). Szerdán este Eszter, Daniella és Mariann voltak nálunk vacsorára. Jót beszélgettünk, Ági pizzát sütött, finom volt. Csütörtökön változott a munkám, vegyi dolgok helyett másokat kellett kiraknom (pl. ablaktörlőt). Aznap bejött, beköszönt hozzám Dávid, akinek megörültem, segítettem neki vásárolni. Pénteken az Ördögoromba jöttem, majd moziba mentünk, utána kocsmáztunk Orsival és Gáborral. Megnéztük a meccset, ami gyászos volt. Szombaton Tökölön nagy családi összejövetel volt, sokan voltunk, kb. harmincan. Vasárnap délelőtt Gergő és a barátnője kipróbálták a SUP-ot a csepeli Kis-Dunán. Szerencsére jó idő volt, jókat eveztek, én is mentem egy kört.

Jó hír – már laza a vállam, kezdhetek – mértékkel – kondizni

1 130800803 130900024 13090005

 

 

2 13080085

Pénteken a Fürge lábaknál azt mondták, hogy most már elkezdhetek – mértékkel –kondizni, mert elég laza a vállam. Mutattak gyakorlatokat is.
Délután temetésre mentünk, dugó volt, nagyon nehezen értünk oda. Cica bácsi nagyon aranyos, jó ember volt.
Szombaton délben Orsi és Gábor lakását fotózta Ági, utána esküvőre mentünk Mosonmagyaróvárra, Haidrich Laci és Andrea esküdött. Nagyon jó volt! Sokat táncoltam. Vasárnap kirándultunk a környéken, a Kis-Duna és a mellékágak gyönyörűek, pompás a környék. Este értünk haza.
Szombaton délután telefonált egy buszsofőr az Ördögoromba, hogy leadták neki a pénztárcámat. Minden papírom megvan, persze a pénzt kilopták. Hogy hol járt a pénztárca csaknem két hétig?