Dörgicsei hétvége

13100100 13100106 13100108

Olvastam, hallottam, hogy meghalt egy magyar szörfös, szegény, ismertem személyesen. Beszélgettem erről ma Budakeszin egy szörfössel.
Pénteken este lementünk Ágival a Balcsira, Dörgicsére. Nagyon szívélyes volt a házigazdánk. Beszélgettünk egy juhásszal, juh- és kecskenyája volt (500 darab)! Próbáltam ostort pattintani. Sokat kirándultunk, voltunk egy romtemplomnál, láttunk kőszobrokat. Kinéztük messziről, és felsétáltunk. Vasárnap a zirci arborétumban is voltunk, nagyon szép. Jókat ettünk, sokat aludtunk, pihentünk.
Holnap mégsem új helyre megyek dolgozni.

Khéli vendéglő, Normafa – kirándulás

A konferencia után a sok képből, amit csináltam kiválogattam a jókat. Megszerkesztettem és elküldtem anyának. Fent vannak a weboldalán.
Pénteken a Khéli vendéglőben voltunk Edit és Nándi születésnapját ünnepeltük. Sokan voltunk, jól, éreztük magunkat, még énekeltünk is. Szombaton az Ördögoromban válogattam fotókat. Vasárnap Csepelen maradtunk, pihentünk. Szerdán ünnep volt, mi kirándulni mentünk a Normafához. Visszafelé a Szamos cukiban megettünk egy-két-sok krémest, nagyon finom volt. Este Nándiéknál vacsiztunk. Csütörtökön az Üllői úton voltam dolgozni, kezdem megszokni, de a jövő héten új helyre megyek, a nagy raktárba.
13100085

131000911310008613100089

Rollerozás, konferencia-fotózás

Az utóbbi egy hét hála Istennek jól alszom. Szombaton apával bringáztam a Decathlon parkolójában, egyre jobban kezdek ráérezni a technikára. Már jó sokat tudok menni leállás nélkül. Bementünk az áruházba, ahol kipróbáltam a rollert. Először nem nagyon ment, később belejöttem. Kihívás az egyensúlyozás, illetve próbálom mindkét oldalon használni. Nehéz.   Kicsit apa is kipróbálta. És vettünk egy úszónadrágot.
Vasárnap Ági sokáig aludt, próbálta kipihenni az egész heti „aligalvást”, volt, hogy éjszaka is dolgoztak.
Kedden anyának volt egy konferenciája Budaörsön, ahol nagyon sokan voltak (112 ember). Tavaly Ági volt a konferenciafotós, de most a munkája miatt nem tudott jönni. Anya engem bízott meg, fontos feladat! Így én fotóztam, a képek jól sikerültek, most válogatom őket. 9 előadó volt színvonalas előadásokkal, mindenkinek tetszett. Már tavaly is volt konferencia. A végén Gábor hozott haza minket (anya, apa és én), Lacókával, aki aranyosan futkározott a nagy termekben. Elfáradtam,de jó volt segíteni, dolgozni.

Szüret Esztónál, családi hétvége Balcsin

P1070002P1070005P1060990P1060988Hétvégén, pénteken lementünk Balatonra Ági családjával. Négyen aludtunk egy szobában, szűkös volt. Minden évben egyszer van egy ilyen közös hétvége, sokan voltunk, kb. 20 ember. Beszélgettünk, voltunk vendéglőben, énekeltünk, táncoltunk. Én is énekeltem. Eszembe jutott Csaba nagyapa 90. szülinapja, ott is volt nótázás. Nagyon szép idő volt. Szombaton átmentünk Csopakra Esztóhoz, szüretre. Ott voltak apáék, Gáborék is Gabóztam, Ági büszkélkedett a gyűrűjével, én is dolgoztam kicsit, daráltam szőlőt és fotóztam. Dávid és Christinke főztek, finomat. Sokan voltunk, jó volt. Délután visszamentünk Szabadiba. Este koccintottunk az eljegyzésünkre és Edit születésnapjára. Vasárnap este jó fáradtan jöttünk haza. Este elmentünk a Mandala Wellness Központba Ágival.
Hétfőn jól ment a FürgeLábak, zsámolyon gyakoroltam a lépcsőzést, a fel- és lelépést. Örültem, mert sokkal szebben tudtam fellépni, mint korábban. Délután az Ördögoromba mentem. Voltam kedden dolgozni. Zitához 6 emeletet másztam, mert szerelték a liftet, leglább gyakoroltam. A logopédia jól ment.

Megvettem a gyűrűt

GyuruKét hete megvettem a gyűrűt, de csak egy hete, szombaton kértem meg Ági kezét. Egyértelműen IGEN-t mondott.

Nándiéknak csütörtök este, az étteremben mondtuk meg, hogy eljegyeztem Ágit.

Apáékat is meghívtuk vacsizni szombat estére, ahol ők is megtudták a jó hírt. Nagyon örültek neki. Jól sikerült este volt, jókat beszélgettünk, főleg Ági mesélt az új munkájáról. 3 P1060976

 

Hétfőn logopédia után megint festettem Mandalát, szerintem jó lett. Először nem sikerült valami jól, de később belefelejtkeztem a festésbe és így egészen jó lett.mandala 13090061

http://youtu.be/T_75zjSdZjU – VIDEÓ!!! Ha rákattintasz, elindul.

Múlt hét szerdán a Decathlon parkolójában bicikliztem, először nem ment jól, de a végére nagyon jól tekertem. Nagyon örültem, mert régen nem ment ilyen jól. Vasárnap otthon pihentem az egész heti fáradságos munkát.