Szüret Esztónál, családi hétvége Balcsin

P1070002P1070005P1060990P1060988Hétvégén, pénteken lementünk Balatonra Ági családjával. Négyen aludtunk egy szobában, szűkös volt. Minden évben egyszer van egy ilyen közös hétvége, sokan voltunk, kb. 20 ember. Beszélgettünk, voltunk vendéglőben, énekeltünk, táncoltunk. Én is énekeltem. Eszembe jutott Csaba nagyapa 90. szülinapja, ott is volt nótázás. Nagyon szép idő volt. Szombaton átmentünk Csopakra Esztóhoz, szüretre. Ott voltak apáék, Gáborék is Gabóztam, Ági büszkélkedett a gyűrűjével, én is dolgoztam kicsit, daráltam szőlőt és fotóztam. Dávid és Christinke főztek, finomat. Sokan voltunk, jó volt. Délután visszamentünk Szabadiba. Este koccintottunk az eljegyzésünkre és Edit születésnapjára. Vasárnap este jó fáradtan jöttünk haza. Este elmentünk a Mandala Wellness Központba Ágival.
Hétfőn jól ment a FürgeLábak, zsámolyon gyakoroltam a lépcsőzést, a fel- és lelépést. Örültem, mert sokkal szebben tudtam fellépni, mint korábban. Délután az Ördögoromba mentem. Voltam kedden dolgozni. Zitához 6 emeletet másztam, mert szerelték a liftet, leglább gyakoroltam. A logopédia jól ment.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .