Rollerozás, konferencia-fotózás

Az utóbbi egy hét hála Istennek jól alszom. Szombaton apával bringáztam a Decathlon parkolójában, egyre jobban kezdek ráérezni a technikára. Már jó sokat tudok menni leállás nélkül. Bementünk az áruházba, ahol kipróbáltam a rollert. Először nem nagyon ment, később belejöttem. Kihívás az egyensúlyozás, illetve próbálom mindkét oldalon használni. Nehéz.   Kicsit apa is kipróbálta. És vettünk egy úszónadrágot.
Vasárnap Ági sokáig aludt, próbálta kipihenni az egész heti “aligalvást”, volt, hogy éjszaka is dolgoztak.
Kedden anyának volt egy konferenciája Budaörsön, ahol nagyon sokan voltak (112 ember). Tavaly Ági volt a konferenciafotós, de most a munkája miatt nem tudott jönni. Anya engem bízott meg, fontos feladat! Így én fotóztam, a képek jól sikerültek, most válogatom őket. 9 előadó volt színvonalas előadásokkal, mindenkinek tetszett. Már tavaly is volt konferencia. A végén Gábor hozott haza minket (anya, apa és én), Lacókával, aki aranyosan futkározott a nagy termekben. Elfáradtam,de jó volt segíteni, dolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .