Hétköznapok – új feladat, meccsnézés

esztoek ok

Hétfőtől a szokásos menetrend szerint mentek a dolgok (logopédia, úszás, stb.). Szerdán este Eszter, Daniella és Mariann voltak nálunk vacsorára. Jót beszélgettünk, Ági pizzát sütött, finom volt. Csütörtökön változott a munkám, vegyi dolgok helyett másokat kellett kiraknom (pl. ablaktörlőt). Aznap bejött, beköszönt hozzám Dávid, akinek megörültem, segítettem neki vásárolni. Pénteken az Ördögoromba jöttem, majd moziba mentünk, utána kocsmáztunk Orsival és Gáborral. Megnéztük a meccset, ami gyászos volt. Szombaton Tökölön nagy családi összejövetel volt, sokan voltunk, kb. harmincan. Vasárnap délelőtt Gergő és a barátnője kipróbálták a SUP-ot a csepeli Kis-Dunán. Szerencsére jó idő volt, jókat eveztek, én is mentem egy kört.

One thought on “Hétköznapok – új feladat, meccsnézés

  1. Vasárnap este Péter felhívott, mert valami gondja támadt a Facebook-on. Először fordult elő, hogy telefonbeszélgetés alapján, hallás után simán megoldotta a feladatot, tudott felhasználót váltani és képet megosztani a Supline oldalán. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .