Legénybúcsú, esküvő

00 11873082_10206322592917414_1781763312_oMásfél hete legénybúcsúban voltam Csőrivel, Bécsi Bazsóval, Sticóval. Úgy indult, hogy négyen ejtőernyővel érkeztek a Velencei tó mellé. Utána SUP-túra következett, amihez én adtam kölcsön boardokat. Este a Dunán egy hajón folytatódott a mulatozás. Muskovszky András volt a legénybúcsú főszereplője, aki szintén ugrott és SUPolt.
Múlt héten anyáék egy éjjel a kertben az én sátramban aludtak Gabóval és Lackóval. Épp jött Csőri, segített a sátram felállításában. Sötétedéskor úszógyertyákat gyújtottunk a medencénél, aztán hullócsillagot kerestünk. Gabó és én láttunk is! Jó este volt!

Péntekre készültek el az új SUPteam pólók, Csaba Eszter rajzolta őket, jók lettek!
Volt izgalom is, az új SUPszállítmány vámolásának előkészítésénél pénteken kiderült, hogy a cégünk karanténban van. Senki nem tudta, ez mit jelent. Zsuzsi utánanézett, szerinte valószínűleg valamilyen adminisztratív oka lehet. Hétfőn apa utánajárt, és valóban az volt, így feloldották. Sajnos az új SUP szállítmány még nem érkezett meg, valamilyen szállítmányozási probléma miatt elakadtak Horvátországban, reméljük hét elején megkapjuk.
Hétvégén Cselényi Balázs és Dia esküvője volt Pusztazámoron. Egy szép kastély gyönyörű parkjában volt az egyházi és a polgári esküvői szertartás. Az egyik nyoszolyólány, Niki (Boldi kislánya) hozta le a dombról a gyűrűket, és útközben Balázs gyűrűje leesett a kispárnáról. Lent vettük észre, nem csináltunk pánikot, hatan mentünk megkeresni a fűben. Végül Viki találta meg, az ifjú pár és a násznép nagy része csak a szertartás után tudta meg, mi történt! Kicsit táncoltam, sok Baylist ittam, bár a nagy melegben inkább limonádéval hűtöttem magam. Dia és Balázs is csinos volt. Éjjel ½ 3-ra értünk haza. A kevés alvás után vasárnap SUPolni mentünk a Velencei tóra. Kicsit fáradtan álltam a deszkára, de így is jólesett a mozgás. Megint voltak új résztvevők, akik ügyesek voltak és gyorsan megtanultak felállva evezni. Apával együtt fejest ugrottunk. Zsuzsi sok képet csinált, hétfőn tettem fel az elsőket a Facebookra, csaknem háromezer ember látta!
Hétfőn Zsuzsi csak későn ért haza, elakadt a hatalmas esőben, nálunk nem volt vészes.

 

SUP-túra lábremegés nélkül!

11855384_10206232523505735_323190278_n

Két hete, hét végén lagziban voltunk a Tata melletti kis faluban, Bajon. Nagy buli volt, sokat táncoltunk. Szakadt az eső, ez egy kicsit megzavarta a programot, 1 órát várakoztunk a polgári esketés után az eső miatt. Vasárnap a Tatai tóban SUPoltunk. A rokonság egy része ki is próbálta. Ügyesek voltak, tetszett nekik.
Múlt szombaton a Velencei tóra mentünk túrázni. A SUPline-on hirdettük meg a Facebookon Zsuzsival. Jól sikerült, sokan voltunk, tizennégyen. Ott volt Zsuzsi barátnője Bea is, aki először állt fel SUPra. Gabó ugrált az Ördögoromban a medencébe, és egyszer csak szaltót ugrott. Most Apa is megpróbálta, Zsuzsi le is fényképezte, ahogy  szaltózott. Anya ebből a képből csinált neki profilképet a Facebookon, nagy tetszést aratott. Hatalmasat kirándultunk, 2 x is, kb. 3 órát voltam a vízen. Ami különlegesen jó volt, utána nem remegett a lábam!