Ma úszáson pillangó különösen jól ment. Összesen 4 hossz pillangót úsztam, kis szünetekkel és egy hosszon 7 tempót. Apa és Enikő örültek! Bálint Éva is megdicsért kognitív órán. Utána délután Móninál sokat guggoltam (10-15), egyedül, segítség nélkül!
Tegnap a baleset óta először skype-oltam egyedül, Ágit és Marcit hívtam. Szombaton Áginál volt névnapi buli, beszélgettem, jól éreztem magam. Előtte egyedül voltam tejszínt venni. Pénteken nálunk volt Szonja és a gyerekek (Sári és Márk), sokat beszélgettünk, Sári aludt végig. Ma este Pölös jött.

Pedro

Szerdán nagyon jó volt az uszoda Ágival és Csaba Dáviddal, először úsztunk, aztán jacuzzi. Este Móni azt mondta, nagyon jót tett, laza voltam. Csütörtökön logopédia, úszás, pingpong apával és Móni. Pénteken Zita, talpmasszázs, Gelányi, este úszás. Szombaton Rozit,a kutyánkat vittük sétálni, délután Boriszhoz a másik keresztfiamhoz mentünk Ágival. Ezer éve nem voltam, Miklós, Agni, Ági, én, beszélgettünk. Vasárnap lementünk a Velencei tóra, napfény, sétáltunk. Sokat, 2 kilométer, gyorsan, szépen gyalogoltam. Fényképeket csinált Ági. A tó be volt fagyva. Este musical, a Vámpírok bálja Ágival és Gáborékkal négyesben, tetszett (már láttam). Hétfőn logopédia Évával, jól ment. Úszás is úgy éreztem, jó volt. Aztán most először torna Eszterrel. Ő új – Eder Ági, a korábbi gyógytornász Bécsbe ment dolgozni. Megterhelő, de szeretem, nehéz volt. Remegett a jobb kezem, de jól esett, büszke voltam! Aztán Apával pingpongoztunk. Este Ágival moziba mentünk. Kedden Móni masszírozott, utána egyből Budaörsre úszni, apával. Pillangót gyakoroltam, nehéz volt, de békaláb nélkül is jól ment. Pátyon lovaglás, utána Ági. Ma délelőtt Zita megdicsért, együtt tanultunk hangosan olvasni. Gelányi is volt délben, a végén a jobb vállat erősítette, nyújtott kar emelgetésével.

séta rozival a velencei tónálPedro indítja a versenytrpedro és rozi, amint gyönyörködik a velencei tóbanrozi távolba révedő tekintettel mereng.. (velencei tó)pedro a 2km-es úton, rozival (velencei tó)a fagyos velencei tórozi billeg pedro utánági & rozi a velencei tónálvelencei tóborisz pedro karjaiban diósdonördögorom séta rozivalborisz a pedrótol kapott sapibanördögorom séta rozival

 

 

 

Többen jelezték, hogy a legújabb bejegyzés náluk nem olvasható, bejelentettük, remélem javítják. Nálunk minden gépen megjelenik, de sok helyen nem. Addig is feltöltöm újra, és majd utólag kitöröljük:

Pénteken Ágival kicsit elmentünk Göltl Balázsékhoz, beszélgettünk. Aztán Ágihoz mentünk. Szombaton hazamentem, mert Ági dolgozott a hétvégén. Este apa és én sétáltam, sokat, másfél órát! Gyorsan elaludtam, hatalmasat aludtam. Közösen ebédeltünk, Gabó, Orsi, Gábor itt volt.Jól éreztük magunkat, Gabó élvezte a régi matchboxokat. Vasárnap este Ágival pizzázóban voltunk, hatan, 3 lány és 3 fiú, jól éreztem magam. Hétfőn Ági megnézte a logopédiát és az úszást. Este először voltunk Ági szüleinél. Kedden Móni két órát kezelt, aztán Gelányi jött és este lovaglás. Aztán beszélgettünk Bánlakival és Vujevits Janival. Sokáig maradtak, jó volt. Szerda logopédia Zitával, nagyon megdícsért, jó fej. Ágival és Csaba Dáviddal megyünk úszni délután.

Csaba gyerekek Gabo és a matchboxok

 

 

 

Pénteken Ágival kicsit elmentünk Göltl Balázsékhoz a buliba, beszélgettünk. Aztán Ágihoz mentünk. Szombaton hazamentem, mert Ági dolgozott a hétvégén. Este Apa és én sétáltam, sokat, másfél órát! Gyorsan elaludtam, hatalmasat aludtam. Közösen ebédeltünk vasárnap, Gabó, Orsi, Gábor itt volt. Jól éreztük magunkat, Gabó élvezte a régi matchboxokat. Vasárnap este Ágival pizzázóban voltunk, hatan, 3 lány és 3 fiú, jól éreztem magam. Hétfőn Ági megnézte a logopédiát és az úszást. Este először voltunk Ági szüleinél. Kedden Móni két órát kezelt, aztán Gelányi jött és este lovaglás. Aztán beszélgettünk Bánlakival és Vujevits Janival. Sokáig maradtak, jó volt. Szerda logopédia Zitával, nagyon megdícsért, jó fej. Ágival és Csaba Dáviddal megyünk úszni délután.

Pedro

Gabo, Peti, Gabor 2011 01 09 Gabo és apáék matchboxai

30-án Csaba Dáviddal és Christinával új helyen, Budaörsön voltunk uszodában.

Újév!!! Van barátnőm, Ági, jól megvagyunk. Újévkor nem csináltunk semmit, Csepelen, otthon maradtunk. Elsején délben mindenki (Orsi, Gabó, Gábor tesó, Ági, Apa, Anya, Ádám és én) az Ördögoromban volt, lencsét és palacsintát ettünk. Este a Rudasban Cinetrip-en voltunk Ágival. Nagyon sokan voltunk, tömve volt. Amerikai, német, spanyol, 1-1 magyar. Táncoltunk kicsit, 2-kor mentünk haza. 2-án ebéd Ördögorom, együtt. Megnéztem a fényképezőt, nagy objektívem van, beleszerettem megint és Ágival összeszereltük. Tegnap már használtam. Hétfőn kezdődött a munka egy kicsit – volt úszás, háton most kicsit jobban ment. Kedden újra Móni gyúrt, azután lovaglás, hideg volt. Kellett volna másik fölső, de nem vettem föl. Este Pölös és Gábor, kocsmáztunk.

Pedro Gabó, Ági

Csaba Anikó: Lehet Péter haragudni fog, hogy ismét én írok, de ez egy hirtelen kora reggeli ötlet. Ismét elmúlt egy év, ezért megnéztem a blog statisztikáját. Képzeljétek, tavaly összesen 35.021 alkalommal néztétek meg, a napi átlag 105, a heti 715, a havi  3.055 látogatás! Fantasztikus, nem? Megritkultak a hozzászólások, de ez érthető, hiszen nehéz újdonságot mondani ilyen hosszú idő után, a statisztika szerint azonban még mindig nagyon sokan velünk vagytok. Kicsit ritkább és szűkszavúbb a bejegyzés is, mióta Péter írja, de nagyon örülök, hogy felvállalta ezt a feladatot. Számára igazi kihívás, erőfeszítés, de épp karácsony előtt mondtam Petinek, a blog olyan, mint egy napló, arra is jó, hogy visszanézze a javulása történetét, honnan – hová jutott el, és a hozzászólásokból is erőt tud meríteni, ha éppen arra van szüksége! BÚÉK minden Olvasónak!