Szerdán nagyon jó volt az uszoda Ágival és Csaba Dáviddal, először úsztunk, aztán jacuzzi. Este Móni azt mondta, nagyon jót tett, laza voltam. Csütörtökön logopédia, úszás, pingpong apával és Móni. Pénteken Zita, talpmasszázs, Gelányi, este úszás. Szombaton Rozit,a kutyánkat vittük sétálni, délután Boriszhoz a másik keresztfiamhoz mentünk Ágival. Ezer éve nem voltam, Miklós, Agni, Ági, én, beszélgettünk. Vasárnap lementünk a Velencei tóra, napfény, sétáltunk. Sokat, 2 kilométer, gyorsan, szépen gyalogoltam. Fényképeket csinált Ági. A tó be volt fagyva. Este musical, a Vámpírok bálja Ágival és Gáborékkal négyesben, tetszett (már láttam). Hétfőn logopédia Évával, jól ment. Úszás is úgy éreztem, jó volt. Aztán most először torna Eszterrel. Ő új – Eder Ági, a korábbi gyógytornász Bécsbe ment dolgozni. Megterhelő, de szeretem, nehéz volt. Remegett a jobb kezem, de jól esett, büszke voltam! Aztán Apával pingpongoztunk. Este Ágival moziba mentünk. Kedden Móni masszírozott, utána egyből Budaörsre úszni, apával. Pillangót gyakoroltam, nehéz volt, de békaláb nélkül is jól ment. Pátyon lovaglás, utána Ági. Ma délelőtt Zita megdicsért, együtt tanultunk hangosan olvasni. Gelányi is volt délben, a végén a jobb vállat erősítette, nyújtott kar emelgetésével.

séta rozival a velencei tónálPedro indítja a versenytrpedro és rozi, amint gyönyörködik a velencei tóbanrozi távolba révedő tekintettel mereng.. (velencei tó)pedro a 2km-es úton, rozival (velencei tó)a fagyos velencei tórozi billeg pedro utánági & rozi a velencei tónálvelencei tóborisz pedro karjaiban diósdonördögorom séta rozivalborisz a pedrótol kapott sapibanördögorom séta rozival

 

 

 

3 thoughts on “

  1. szia Peti!

    A leírtak alapján nagyon sűrű a heted a tornák, úszás, logopédia és még azon felüli pingpong. De hogy ezen kívül még van energiád moziba, színházba szórakozni menni, dicséretes.

    Szeretettel Palkó Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .