Többen jelezték, hogy a legújabb bejegyzés náluk nem olvasható, bejelentettük, remélem javítják. Nálunk minden gépen megjelenik, de sok helyen nem. Addig is feltöltöm újra, és majd utólag kitöröljük:

Pénteken Ágival kicsit elmentünk Göltl Balázsékhoz, beszélgettünk. Aztán Ágihoz mentünk. Szombaton hazamentem, mert Ági dolgozott a hétvégén. Este apa és én sétáltam, sokat, másfél órát! Gyorsan elaludtam, hatalmasat aludtam. Közösen ebédeltünk, Gabó, Orsi, Gábor itt volt.Jól éreztük magunkat, Gabó élvezte a régi matchboxokat. Vasárnap este Ágival pizzázóban voltunk, hatan, 3 lány és 3 fiú, jól éreztem magam. Hétfőn Ági megnézte a logopédiát és az úszást. Este először voltunk Ági szüleinél. Kedden Móni két órát kezelt, aztán Gelányi jött és este lovaglás. Aztán beszélgettünk Bánlakival és Vujevits Janival. Sokáig maradtak, jó volt. Szerda logopédia Zitával, nagyon megdícsért, jó fej. Ágival és Csaba Dáviddal megyünk úszni délután.

Csaba gyerekek Gabo és a matchboxok

 

 

 

One thought on “

  1. Szia Peti!

    Egyre bővebb a beszmoló,tehát a logopédus dícsérete ezzel is alátámasztható! :o)
    Gratulálok hozzá!

    Millió puszi
    Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .